Hulijan Alvarez (©Reuters)
Hulijan Alvarez (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na trijumfe Celja i Argentine

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.07.24. | 11:36

Nigde nećete da nađete veće

Sreda je dan za kvalifikacije za međunarodna takmičenja, ali i start fudbalskog turnira na Olimpijskim igrama u Parizu. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Celje koji na svom terenu čeka Slovan iz Bratislave u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i Argentinu koja na startu Igara u Gradu svetlosti igra sa Marokom.

Izabrane vesti

Oba tima nisu imala problema na startu kvalifikacija za Ligu šampiona. Celje je eliminisalo estonsku Floru, a Slovan makedonsku Strugu. Šampion Slovenije je za vikend posle preokreta dobio Bravo na startu šampionata sa 2:1. Litvanac Armandas Kucis je u sudijskoj nadoknadi doneo tri boda svom timu. Za slovačkog prvaka više ne brani Milan Borjan. Ostali su u timu iskusni Juraj Kucka i Vladimir Vajs. Na papiru bi ovaj par mogao da bude najzanimljiviji. Nijanse će da odluče. Šampionat Slovačke kreće za vikend.

ARGENTINA – MAROKO (SREDA, 15,00), KEC 2,20

Argentinski reprezentativni fudbal cveta poslednje tri godine. Lionel Mesi i drugovi su šampioni sveta, dvostruki uzastopni pobednici Kopa Amerike, a sada Gaučosi, naravno podmlađeni (mogu da igraju samo trojica starija od 23 godine) napadaju i zlato na Olimpijskim igrama. Selektor olimpijske reprezentacije Argentine je proslavljeni reprezentativac Havijer Maskerano. Od iskusnijih fudbalera na Olimpijskim igrama plavo-beli dres nosiće štoper Nikolas Otamendi, golman Heronimo Ruli i napadač Mančester Sitija Hulijan Alvarez, a tu je i napadač Fjorentine Lukas Beltran. U timu je i nova argentinska superzvezda Tijago Almada, novi fudbaler Botafoga. Prva zvezda Marokanaca je as Pari Sen Žermena Ašraf Hakimi.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara