Radost igrača Štutgarta (©Reuters)
Radost igrača Štutgarta (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Štutgart, Njukasl i Lids

Vreme čitanja: 3min | sub. 04.05.24. | 11:36

Nigde nećete da nađete veće

Finiš je sezone u većini šampionata u Evropi. Sada je onaj period u godini kad “mora”, kada nema više prava na kiks.

Bukmejkeri Mozzarta rade punom parom i za danas za vas su izdvojili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. To su kec na Štutgart u duelu sa Bajernom u Bundesligi, zatim dvojka na Njukasl protiv Barnlija u Premijer ligi, kao i kec na Lids spram Sautemptona u Čempionšipu.

Izabrane vesti

Štutgart zauzima treće mesto na tabeli nemačkog prvenstva. Tim je već obezbedio ulazak u Ligu šampiona, ali nastavlja borbu za što bolji plasman. Švabe su pet poena daleko od drugoplasiranog Bajerna, a imaju samo poen više od četvrtoplasiranog RB Lajpciga. U prethodnom kolu izabranici Sebastijana Henesa su remizirali sa krunisanim prvakom Nemačke Leverkuzenom 2:2 u gostima, a bili su nadomak velikog skalpa. S druge strane, Bajern je pobedio u tri utakmice zaredom i osamio se na drugom mestu na tabeli nemačkog prvenstva. Ukoliko monhenski gigant danas slavi nad Štutgartom, otkloniće sve nedoumice o vicešampionskoj poziciji. Osim toga, u prethodnom kolu izabranici trenera Tomasa Tuhela su na svom terenu pobedili Ajntraht iz Frankfurta sa 2:1. U tokom sedmice Bavarci su se suočili sa Real Madridom u prvom meču polufinala Lige šampiona i remizirali 2:2.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

BARNLI - NJUKASL (SUBOTA, 16.00), DVOJKA 2,15

Na tri kola pre kraja sezone Barnli je na pretposlednjoj 19. poziciji na tabeli Premijer lige sa 24 boda. Klaretsi nisu daleko od zone spasa, koja je udaljena samo dva poena. Tim Vensana Kompanija ulaže velike napore da zadrži status premiejrligaša i nije izgubio u četiri od poslednjih pet kola. U prethodnoj utakmici Barnli je odoleo Mančester Junajtedu na Old Trafordu, osvojivši bod golom u finišu meča za remi 1:1. Treba napomenuti da je Barnli u nizu od tri meča bez poraza na svom terenu. U međuvremenu, Njukasl se bori za šesto mesto i u predstojeću utakmicu ulazi kao sedmoplasiran sa jednim bodom manje od Mančester Junajteda. Posle poraza od Kristal Palasa od 2:0, Svrake su na svom terenu savladale Šefild Junajted rezultatom 5:1. Ekipa trenera Edija Haua tokom cele sezone igra loše na strani, gde je osvojila samo 14 poena. Inače, toliko ih je sakupio i Barnli.

LIDS - SAUTEMPTON (SUBOTA, 13,30), KEC 1,65

Lids nema najbolju sezonu iza sebe, ali ona u poslednjem kolu Čempionšipa može da bude uspešna. Izabranici trenera Danijela Farkea važili su za jednog od glavnih kandidata za direktnu ulaznicu u Premijer ligu, ali su Jorkširci na trećem mestu na tabeli. Beli imaju tri boda zaostatka za drugoplasiranim Ipsvičom i ove subote im je potreban poraz Traktor bojsa, kao i pobeda u meču sa Sautemptonom, pa situacija nije baš najperspektivnija po Lids. Beli su doživeli tri poraza u pet prethodnih rundi, a u poslednjem duelu su deklasirani sa 4:0 od KPR-a u gostima. Sautempton je, kao i njegov predstojeći rival, važio za očiglednog kandidata za povratak u Premijer ligu, ali je nedavno ispao iz trke. Serija grešaka u prolećnom delu sezone sprečila je Svece da se izdignu iznad četvrtog mesta na tabeli, pa ih čeka težak put kroz plej-of. Sautempton je vezao tri poraza, a u minula dva meča nije uspeo ni da zatrese mrežu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara