Milan Škrinijar (©Reuters)
Milan Škrinijar (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Slovačku i Volerengu

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.06.24. | 10:48

Nigde nećete da nađete veće

Još malo je ostalo do početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Sve reprezentacije učesnice kontinentalnog šampionata igraju generalke ovih dana. Tako je i danas. Slovačka protiv Velsa ima poslednju pripremnu utakmicu, a bukemjkeri Mozzarta nude najveću kvotu na svetu na domaćina.

Osim kec u Trnavi, promo kvota je i na trijumf Volerenge u Oslu protiv Mosa u drugoj ligi Norveške.

Izabrane vesti

Posle nekoliko godina tavorenja, opet ćemo Slovačku da gledamo na velikom takmičenju. Ne puca od kvaliteta ova selekcija, nema više penzionera i godinama zaštitinog znaka ove zemlje Mareka Hamšika, ali mogla bi da iznenadi u Nemačkoj ovog meseca. Generalnu probu pred šampionat Slovaci će imati protiv Velsa koji nije uspeo da se domogne EP. Ove godine Slovačka je igrala tri prijateljska meča. Dobila je samo San Marino sa 4:0, odigrala nerešano sa Norveškom i poražena od komšija Austrije. Velšani su u finalu baraža Lige nacija poklekli u Kardifu od Poljske, a posle toga Zmajevi nisu uspeli u prijateljskom meču da pobede slabašni Gibraltar (0:0). Ovi timovi su poslednji put odmerili snage pre pet godina u kvalifikacijama za EP, kada je u Bratislavi bilo 1:1.

VOLERENGA – MOS (NEDELJA, 19.00), KEC 1,53

Loše je Volerenga startovala u drugoj ligi Norveške, ali nekadašnji šampion ove zemlje se budi, vezao je tri pobede i biće jedan od kandidata za povratak u najviši rang kod Vikinga. Mos je takođe u vrhu, ima isti broj bodova kao i tim iz Osla, po 20. Gosti doleze u prestonicu posle četiri vezane pobede, pa je ovo duel timova koji su u najboljoj formi u OBOS šampionatu, pored lidera Kongsvingera. Volerenga slabije igra ove sezone na svom terenu, samo dva trijumfa na pet mečeva. Mos je dobio dve poslednje utakmice u gostima, a nije poražen tri u nizu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara