Mojmir Čitil (©Reuters)
Mojmir Čitil (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Slaviju i Sankt Galen

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.08.24. | 11:58

Nigde nećete da nađete veće

Osim Olimpijskih igara u Parizu u prvom planu ove srede su kvalifikacije za evropske kupove. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Slaviju iz Praga protiv belgijskog Union Sen Žiloza u kvalifikacijama za Ligu šampiona i na Sankt Galen protiv Šljonska u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Izabrane vesti

Duel češkog i belgijskog vicešampiona Slavije i Uniona mogao bi da bude veoma neizvestan. Oba tima su imala dobru uvertiru pred prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Praški tim je dobio u gostima Liberec sa 1:0, dok je ekipa iz Brisela posle remija bez golova na otvaranju Župiler lige dobila na svom terenu Beršot sa 3:1.

SANKT GALEN – SLJONSK (SREDA, 20.30), KEC 1,63

U prethodnoj ruindi kvalifikacija za Ligu konferencija Sankt Galen je eliminisao kazahstanski Tobiol. Obe pobede su ostvarene - 4:1 i 1:0. Šljonsk je izbacio Rigu posle poraza u prvom meču (0:1). Pre svojim navijačima je savladao Letonce sa 3:1, a blistao je Španac Matijas Nahuel sa dva pogotka u revanšu. Poljski tim je sakupio samo bod na startu Ekstraklase. Švajcarski tim je u domaćem šampionatu ima dva trjumfa i poraz. Na svom terenu je prošle nedelje pregazio prvaka Jang Bojsa sa čak 4:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara