Erling Haland (©Reuters)
Erling Haland (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Siti, Bajern, Sosijedad i Molde

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.09.24. | 10:50

Nigde nećete da nađete veće

Pršti od fudbala ove subote, a najzanimljivije će da bude u Ligama petice. Bukmejkeri Mozzarta daju najveće kvote na svetu na pobede Mančester Sitija, Bajerna, Sosijedada i Moldea.

NJUKASL – MANČESTER SITI (SUBOTA, 13.30), DVOJKA 1,67

Izabrane vesti

Siti je u prethodna tri meča na svom terenu dobio samo jedan meč i u to u Liga kupu. Inter i Arsenal su odoleli na Etihadu. Pep Gvardiola će do kraja sezone da bude lišen usluga najboljeg veziste lige Rodrija. Nema i dalje i povređenih Akea i Boba. Građani su i dalje lideri Premijer lige, dok je Njukasl šesti i boriće se za novi izlazak u Evropu. Prošle nedelje je poklekao na Krejven Kotidžu od Fulama (1:3). Od pet poslednjih utakmica Građana i Svraka četiri puta je u svoju korist rešio Siti, a jednu pobedu ima i tim sa severa Engleske.

BAJERN - LEVERKUZEN (SUBOTA, 18.30), KEC 1,70

Veliki derbi Bundeslige igra se danas u Minhenu. Razgoropađeni Bajern ove sezone želi od starta da pokaže da je ovo njegova trijumfalna sezona. Na tom putu stoji Bajer iz Leverkuzena. U proteklom prvenstvu je tim Ćabija Alonsa delio lekcije Bavarcima, ali ove su Farmaceuti poklekli jednom priotiv RB Lajpciga, za razliku od prethodne sezone kada u 34 kola nisu poraženi. Domaćin daje četiri gola po meču, dok je efikasan i Bajer (nešto više od tri u proseku), pa treba očekivati goleadu na Alijanc areni. Prošle sezone je u Minhenu u duelu ovih timova bilo bilo 2:2, dok je Bajer u Leverkuzenu pobedio giganta iz Minhena sa 3:0.

SOSIJEDAD -VALENIJA (SUBIOTA, 18.30), KEC 2,00

Prethodne sezone je Sosijedad mnogo bolje igrao na svom terenu, ali ove čak tri poraza na svojoj Anoeti iz isto toliko utakmica. Samo pet bodova za Baske iz Vitorije. I Valensija nije ništa bolja, ima isti broj bodova kao i domaćin. Plavo-beli su favoriti, iako forma ne obećava. Oba meča ovih timova u prethodnoj Primeri dobio je Sosijedad, i to oba puta sa po 1:0.

MOLDE – TROMSE (SUBOTA, 14.00), KEC 1,48

Sedam kola pre kraja šampionata u Norveškoj, Molde ima dva boda manje od lidera i šampiona Bode Glimta i teško će da ga stigne. Ostaje nekadašnjem šampionu da se bori sa Branom za drugo mesto. Kaska dva boda za timom iz Bergena. Tromse je u sredini tabele, samo jedna pobeda u poslednja tri kola, pa je domaćin favorit. Molde ima sedam bodova u prethodna tri kola. U proteklom prvenstvu Vikinga, Tromse je dobio Molde u gostima sa čak 4:1, pa je danas prilika za revaš tima koji s klupe vodi Erling Moe.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara