(©Reuters)
(©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Rajo Valjekano i Nordsjeland

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.09.24. | 11:35

Nigde nećete da nađete veće

Vikend je bio krcat sportskim događajima, ponedeljak je tradicionalno siromašniji. Ali, bukmejkeri Mozzarta su probrali i za danas su spremili dve utakmice na kojima će kvote u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Jedna je kec na Nordsjeland protiv Randersa, a druga je na Rajo, koji na Valjekasu dočekuje Osasunu.

Izabrane vesti

RAJO VALJEKANO – OSASUNA (PONEDELJAK, 21.00), KEC 2,20

Nekih prethodnih godina znao je Rajo Valjekano da bude jedno od prijatnijih iznenađenja Primere, međutim, to ove sezone nije slučaj. Iako je dobro krenuo i upisao četiri boda iz dve utakmice u prva dva kola, potom je pretrpeo dva poraza od katalonskih klubova i nalazi se tik iznad zone ispadanja. Na Valjekas stiže Osasuna, koja igra bolja, ali sve bodove osvojila je na svom El Sadaru. Iako je u boljoj formi, nije zanemarljiv podatak da se prethodna dva puta sa Valjekasa vratila poražena.

NORDSJELAND – RANDERS (PONEDELJAK, 19.00), KEC 1,80

Prethodne sezone Nordsjeland je dugo bio u trci za titulu, na kraju je pao, nije izdržao I trofej je završio u vitrinama Midtjilanda. U klubu nema pritiska, nema velikih očekivanja, akcenat je stavljen na rad sa mladima, na stvaranje igrača u akademiji i prodaju. Ali, cilj je da klub uvek igra u Evropi. Ove sezone je nešto slabije startovao, nalazi se u donjoj polovini, ali ga pobeda nad Randersom šalje na četvrtu poziciju. Trenutno su dva tima izjednačena po broju bodova, ali je Nordjeland u poslednje vreme uspešniji u direktnim duelima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara