Son i Džejms Medison (©Reuters)
Son i Džejms Medison (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na PSŽ, Totenhem, Salcburg i Klub Briž

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.10.24. | 10:42

Nigde nećete da nađete veće

Nedelja je tradicionalno dan prepun fudbalskih događaja širom sveta. Bukmejkeri Mozzarta su u izobilju mečeva izabrali četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su fiksevi na PSŽ, Totenhem, Salcburg i Klub Briž.

Izabrane vesti

Mali gradski derbi u Premijer ligi na Selherst parku. Totenhem igra toplo-hladno ove sezone. Proteklog vikenda je tim Angelosa Postekoglua pobedio još jedne komšije, Vest Hem, na svom terenu sa 4:1, a sada želi da uđe u pobednički ritam i uključi se u borbu za Ligu šampiona. Kristal Palas je jedan do četiri kluba bez trijumfa u Premijer ligi sa samo tri boda. Ima tri vezana poraza, pa su Pevci favoriti u današnjem meču. U proteklom prvenstvu obe pobede Totenhema u međusobnim mečevima, na svom terenu sa 3:1, a u gostima sa 2:1.

MARSELJ – PSŽ (NEDELJA, 20.45), DVOJKA 1,90

Parižani imaju samo dva remija, bez poraza su u Ligi 1, pa dele prvo mesto sa odličnim Monakom. Tim Luisa Enrikea imaće najteži ispit ove sezone u šampionatu Francuske, gostovanje na uvek vrelom Velodromu protiv Marselja. Italijan Roberto de Zerbi je preporodio nekadašnjeg evropskog šampiona koji ima tri boda manje od vodećeg tandema u Ligi 1. Marselj je bez poraza ove sezone na svom terenu, pobeda i dva remija. Sveci imaju po dva trijumfa i nerešena ishoda na gostovanjima.

KLUB BRIŽ – ANDERLEHT (NEDELJA, 13.30), KEC 1,70

Šampion Belgije Klub Briž ima već tri poraza u 11 kola što pokazuje izjednačenost Župiler lige. Anderleht ima bod manje od ljutog rivala, a zaostaje osam bodova za liderom Genkom. Klub Briž je samo dva puta pobedio ove sezone na pet mečeva pred svojim navijačima. Ekipa iz Brisela ne zna za trijumf na gostovanjima već tri meča. Poslednja dva meča ovih rivala u plej-ofu rešio je u svoju korist šampion Belgije. Na svom stadionu Jan Brejdal je dobio sa 3:1, a u prestonici sa 1:0.

VOLFZBERGER – SALCBURG (NEDELJA, 14.30), DVOJKA 1,67

Loš početak sezone za Bikove. Prodali su sve štio su mogli, pa rezultati trpe poslednjih godina. Prošle sezone je Šturm uzeo titulu u Austriji, a sada je tek na šestom mestu, sa šest bodova manje od šampiona iz Graca. Salcburg je pre četiri dana poražen od zagrebačkog Dinama (0:2) u Ligi šampiona, pa nije dobro raspoloženje u Mocartovom gradu pred gostovanje Volfzbergeru koji ima isti broj bodova kao i nekada dominantni tim u austrijskoj Bundesligi.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara