Fudbaleri Sent Etjena (©AFP)
Fudbaleri Sent Etjena (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede Sent Etjena i Kremonezea

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.05.24. | 10:56

Nigde nećete naći veće

Četvrtak nije bogat dana kada je fudbal u pitanju, ali bukmejkeri Mozzarta ne miruju, i za danas daju dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Sent Etjen protiv Meca i Kremoneze protiv Venecije u finalima baraža za plasman u francusku Ligu 1 i italijansku Seriju A. Kvote na njihove pobede nigde neće biti tako velika kao u Mozzartu

Izabrane vesti

Drugom najtrofejnijem francuskom klubu, Sent Etjenu, nedostajala su tri boda za direktnu promociju. U elitu su se ovako plasirali Okser i Anže, dok su zeleni morali u baraž kao trećeplasirani tim Lige 2. Tamo su eliminisali Rodez (2:0), pa im predstoji dvomeč sa Mecom, 16. timom iz Lige 1. Mec je imao mnogo sreće da se uopšte i nađe u baražu s obzirom na to da je poražen na svakoj od poslednje četiri utakmice. Lorijan to nije iskoristio, zbog lošijeg međusobnog odnosa je završio iza Meca i zajedno sa Klermonom se preselio u drugi rang. Poslednji put su se Sent Etjen i Mec sastali prošle sezone, kada su oba tima igrala u Ligi 2. Mec je trijumfovao na oba duela, sa po 3:2 i 3:1.

KREMONEZE - VENECIJA (ČETVRTAK, 20.30), KEC 2,35

I u Italiji je prvi meč baraža za popunu Serije A, sastaju se dva tima koja su po rezultatima u ligaškom delu najviše i zaslužila da budu ovde. Venecija je bila treća na tabeli, za tri boda je ostala iza Koma, dok je imala tri poena više od četvertoplasiranog Kremonezea. U polufinalu baraža Venecija je dvaput savladala Palermo (1:0 i 2:1), dok je Kremoneze bio bolji od Katancara (2:2 i 4:1). U decembru je Venecija doživela poraz na gostovanju Kremonezeu (0:1), a posle toga ga je savladala u aprilu kod kuće sa 2:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara