Per Flik iz Elfsborga (©Reuters)
Per Flik iz Elfsborga (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede Elfsborga i Visle

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.07.24. | 10:29

Nigde nećete da nađete veće

U iščekivanju finala Evropskog prvenstva i Kopa Amerike kreću kvalifikacije za Ligu Evrope i Ligu konferencije.

Bukmejkeri Mozzarta daju najveće kvote na svetu na pobedu Elfsborga nad Pafosom, a promo kvota je i na trijumf Visle Krakov protiv Lapija.

Izabrane vesti

Elfsborg još nije u potpunosti ispunio očekivanja u aktuelnom prvenstvu Švedske, pošto zauzima tek sedmo mesto na tabeli posle 14 kola. Izabranici Oskara Hilemarka zaostaju sedam bodova za trećeplasiranim Mjelbijem, i biće gotovo nemoguće konkurisati za evropske kvalifikacije. Elfsborg je u seriji od pet pobeda kod kuće, što mu daje samopouzdanje pred start u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Pafos je prošle sezone u prvenstvu Kipra nastupio veoma osrednje. Po rezultatima prvog dela turnira uspeo je da se probije među prvih šest, ali tim Huana Karlosa Karseda nije uspeo da stvori konkurenciju Omoniji u borbi za treće mesto. Ipak, osvajanje Kupa Kipra obezbedila je Pafosu plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

VISLA KRAKOV - LAPI (ČETVRTAK, 20.30), KEC 1,70

Visla je iskreno propala prošle sezone. Bele zvezde su ga provele u drugoj najjačoj diviziji u Poljskoj i smatrane su čistim pretendentima za promociju, ali nisu uspele ni da uđu u zonu plej-ofa, završivši na 10. mestu na tabeli. Istovremeno, pobeda u Kupu Poljske omogućila nam je plasman u Ligu Evrope. Lapi je prošlu sezonu proveo na veoma visokom nivou u šampionatu tzv. Kosova i napravio manju senzaciju. U određenom trenutku na turniru, tim Tahira Batatina se čak borio za titulu. Istovremeno, Lapi je bez problema zauzeo drugo mesto.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara