Kol Palmer (©Reuters)
Kol Palmer (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede Čelsija, Napolija i Nice

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.08.24. | 10:03

Nigde nećete da nađete veće

Nedelja je uvek krcata fudbalskim utakmicama širom planete, posebno na Starom kontinentu. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su promo kvote na Čelsi, Napoli i Nicu.

VULVERHEMPTON – ČELSI (NEDELJA, 15.00), DVOJKA 1,90

Izabrane vesti

Od Plavaca retko ko ima velika očekivanja. Evropa je realan cilj, eventualni plasman u Ligu šampiona. Opet se sumanuto troši na Stamford Bridžu, ali za retko kog novajliju može da se kaže da je pojačanje. Poslednja u nizu akvizicija je Portugalac Žoao Feliks koga nisu hteli ni Atetiko ni Barselona. Napad je problem, mnogo krila, malo golgetera. Čelsi je na premijeri poražen od Sitija na svom terenu (0:2), u četvrtak je pobedio Servet u prvom meču plej-ofa Lige konferencije, a danas putuje u Vulverhempton na noge Vukovima. Novi neuspeh već sada bi zaljuljao klupu Encu Mareski, novom treneru tima koji je preuzeo letos palicu od Argentinca Maurusija Poketina pošto je Lester vratio u englesku elitu. U protekloj Premijer ligi oba puta su Vulvsi bili bolji od Plavaca, na svom terenu sa 2:1, a u Londonu sa 4:2.

NICA – TULUZ (NEDELJA, 17.00), KEC 2,10

Nica je letos ostala bez mladog italijanskog stučnjaka Frančeska Fariola koji je seo na uzavrelu klupu Ajaksa. Na premijeri nove Lige 1 poraz u Okseru prošle nedelje od povratnika u Ligi 1 sa 2:1. Imaće mnogo posla iskusni strateg Frank Ez koji je dugo godina bio na kormilu Lansa. Tuluz je na premijeri odigrao bez golova protiv Nanta. Prošle sezone na Azurnoj obali, Nica je pobedila narednog rivala sa 1:0, dok je u Tuluzu bilo 2:1 za domaćina.

NAPOLI – BOLONJA (NEDELJA, 20.45), KEC 2,00

Neće bit lako Antoniju Konteu na klupi Napolitanaca. Tim iz Napulja je prošle nedelje pregažen u Veroni (0:3). Stigao je na jug Italije Romelu Lukaku koji će da pojača napad šampiona Italije iz 2023. godine. Bolonja je posle istorijskog uspeha, plasmana u Ligu šampiona, ostala bez trenera Tijaga Mote, a otišli su i nosioci igre Zirkze i Kalofjori. Prošle sezone u Napulju, Bolonja je slavila sa 2:0, dok je na stadionu Renato Dalara bilo bet pogodaka.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara