Braća Vilijams, Injaki i Niko (©Reuters)
Braća Vilijams, Injaki i Niko (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede Bilbaa, Borca i Elfsborga

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.08.24. | 11:02

Nigde nećete da nađete veće

Pršti od fudbala ovog četvrtka. Igraju se revanši trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope i Ligu konferencije, a kreće i Primera, prva od Liga petica na tlu Starog kontinenta.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su kečevi na Atletik Bilbao protiv Hetafea na San Mamesu, Borac protiv Ki Klaksvika u Banjaluci i švedski Elfsborg protiv Rijeke.

Izabrane vesti

Čast da otvori novu Primeru ima Atletik Bilbao koji na San Mamesu dočekuje Hetafe. Domaćin nije mnogo menjao tim. Najveće pojačanje je ostanak Nika Vilijamsa koji je mogao ovo leta da bira gde će da nastavi karijeru. Barselona je bila najupornija, ali je odlučio da ostane sa bratom Injakijem bar još jednu sezonu na San Mamesu. Konačno je krajem maja u Bilbao stigao trofej, Kup kralja. Crveno-beli su kandidati za Ligu šampiona. Veliko pojačanje, plaćeno 15.000.000 evra, treblao bi da bude Alvaro Đalo iz Brage. Završila se era deteta kluba Ikera Munijaina koji je slobodan u izboru nove sredine. Od Atletika i fudbala se oprostio i Raul Garsija, dok je i dalje u timu Ander Erera, nekadašnji igrač Mančester Junajteda i Pari Sen Žermena. Ernesto Valverde će treću sezonu da sedi na klupi tima sa San Mamesa. Hetafe je ostao bez Srba. Poslednji je digao sidro ovog leta Nemanja Maksimović koji se preselio u Atinu, u redove Panatiniakosa. Opširnu najavu početka Primere pročitajte OVDE.

BORAC BANJALUKA – KI KLAKSVIK (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,70

Banjaluka je na nogama. Borac ima istorijsku šansu da izbori evropsku jesen, barem u Ligi konferencije i da ima dvomeč sa mađarskim prvakom Ferencvarošem u plej-ofu za Ligu Evrope. Pre sedam dana u dalekom Torshavnu je bilo 2:1 za Ki Klaksvik. Očekuju se pune tribine Gradskog stadiona u Republici Srpskoj i velika podrška za četu Mladen Žižovića. Opširniju najavu meča pročitajte OVDE.

ELFSBORG – RIJEKA (ČETVRTAK, 19,00), KVOTA 2,05

Riječani su prošle sezone do finiša pretili Dinamu, malo je falilo da titula dođe na Rujevici. Posle lošeg početka sezone ceh je platio Željko Sopić koji je smenjen. Hrvatski tim u prvom meču nije uspeo da pobedi Elfsborg, bilo je 1:1, pa su Šveđani bliži plasmanu u plej-of Lige Evrope. Šampionat ove skandinavske države, Alsvenskan, u punom je jeku i to je prednost Elfsborga. Rijeka je za vikend igrala bez golova u Varaždinu, dok je švedski tim slavio na svom terenu protiv Gaisa sa 2:1. Elfsborg je na petom mestu u prvenstvu sa 13 bodova manje u odnosu na lidera i šampiona Malmea.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara