Fudbaleri Atalante (©Reuters)
Fudbaleri Atalante (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede Atalante i Bajer Leverkuzena

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.05.24. | 11:12

Nigde nećete naći veće

Četvrtak je dan za polufinala u Ligi Evrope. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na oba susreta, na Atalantu u obračunu sa Olimpikom iz Marselja i na nezaustavljivi Bajer protiv Rome u Leverkuzenu. Kvote na njihove pobede nigde neće biti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Meč u Marselju pre nedelju dana nam nije približio nijedan od ova dva tima finalu. Italijani su prvi poveli, već u 11. minutu golom Skamake, ali je Embemba ubrzo izjednačio i tih 1:1 je i ostalo. Nerešen rezultat je bio najpravičniji, ali to samo znači da je sve otvoreno pred revanš u Bergamu. Atalanta, kao domaćin, blagi je favorit. Delom zbog podrške sa tribina, delom zbog katastrofalnih rezultata Olimpika svaki put kada izađe iz svog Marselja. Na 11 gostovanja u svim takmičenjima ove godine Olimpik ima učinak od dve pobede, dva remija i čak sedam poraza! Jedine dve pobede ostvario je protiv niželigaša Tionvila (1:0) u januaru u Kupu Francuske i nejakog Klermona (5:1) početkom marta u prvenstvu. S druge strane Atalanta je u 2024. bila domaćin 10 puta, ima sedam pobeda, remi i dva poraza.

BAJER LEVERKUZEN - ROMA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,55

O nestvarnom nizu Bajera iz Leverkuzena ove godine je već mnogo toga ispričano. I dalje su Farmaceuti bez poraza i deli ih još samo pet utakmica od savršene sezone. Na Olimpiku pre nedelju dana su već završili veći deo posla, savladali su Romu sa 2:0 i tako došli nadomak finala u Dablinu. Sada bi mogli i sa porazom od jednog gola razlike tamo, ali naravno da izabranike Ćabija Alonsa privlači i onaj pomenuti rekord nepobedivosti. Činjenica je da su izgledali malo uspavano u drugoj polovini aprila, verovatno ih je stigao i psihički umor kada su i matematički obezbedili titulu, pa su vezali tri remija. Međutim, posle Rome je pregažen Ajntraht u Frankfurtu sa 5:1, pa Leverkuzen opet izgleda kao ona moćna mašina za mlevenje protivnika. Za to vreme Roma je u lošoj formi, ima samo jednu pobedu na poslednjih pet mečeva (po dva remija i poraza), tako da ne deluje da će se pitati za mnogo toga na Baj Areni. Sve zavisi samo od toga koliko će Bajer da joj dopusti. Ovo će inače da bude njihov osmi susret u takmičarskim utakmicama u ovom veku, 2:2 je u pobedama, dok su tri puta remizirali.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara