Lautaro Martinez (©AFP)
Lautaro Martinez (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede Argentine i FCSB-a

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.07.24. | 10:31

Nigde nećete da nađete veće

U iščekivanju četvrtfinala Evropskog prvenstva u Nemačkoj kreće nokaut faza Kopa Amerike, a prvi duel igra se noćas u Hjustonu. Branilac krune Argentina igra sa Ekvadorom u južnoameričkom dvoboju. Bukmejkeri Mozzarta daju najveću kvotu na svetu na pobedu svetskog šampiona. Osim keca u Teksasu promo kvota je i na trijumf FCSB-a protiv Korvinula iz Hunedoare u Supekupu Rumunije.

ARGENTINA – EKVADOR (PETAK, 03.00), KEC 1,48

Izabrane vesti

Gaučosi su prvi favoriit za odbranu krune na Kopa Amerika. U grupnoj fazi tri sigurne pobede, bez primljenog pogotka. U poslednjem meču protiv Perua (2:0) nije bilo u timu Lionela Mesija zbog povrede, ali se očekuje da omaleni as predvodi svoju selekciju noćas u Hjustonu protiv Ekvadora. Ener Valensija i drugovi su do četvrtfinala došli posle remija protiv Meksika, pa su Sombrerosi eliminisani iz takmičenja, dok je neočekivani lider grupe bila Venecuela. Poslednja dva meča ovih selekcije rešila je u svoju korist Argentina sa po 1:0. Pre nešto manje od mesec dana u prijateljskom meču jedini gol za svetskog šampiona iz Katara 2022. godine delo je veterana iz Benfike Anhela di Marije.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

FCSB – KORVINUL HUNEDOARA (ČETVRTAK, 19.00), KEC 1,48

Posle devet godina je FSCB-a, pravni naslednik nekada moćne Steaue, osvojio titulu u Rumuniju. Tim kontroverznog vlasnika Điđija Bakalija je ostavio konkurenciju iza sebe, Kluža, Universitateu iz Krajove i Farula. Za prvi treofej u sezoni i predigri početka šampionata sledeće nedelje igraće u Bukureštu protiv senzacionalnog osvajača kupa naših istočnih suseda, Korvinula iz Hunedoare koja je pobedila posle penala Ocelul u finalu polovinom maja. FSCB igra na svom terenu, pred svojim navijačima, pa ima ulogu favorita iako će da bude lišen četvorice reprezentativaca koji su se tek pre nekoliko dana vratili sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

-------------------------

Ponovo bonus? Da, moguće je! Uplatom prvog depozita na svoj Mozzart nalog dobijaš odmah 24% bonusa na tu uplatu! A tvoj dobitak je siguran kao Rodri na lopti. I ovo važi samo od sada pa do prvog meča četvrtfinala između Španije i Nemačke.

---------------------------


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara