Erling Haland (©Reuters)
Erling Haland (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Norvešku i Japan

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.10.24. | 10:53

Nigde nećete da nađete veće

Reprezentativne akcije kreće danas širom sveta. Bukmejkeri Mozzarta spremili su za danas dve najveće kvote na svetu, i to na Norvešku u Ligi nacija i Japan u azijskim kvalifikacijama za Mundijal u SAD, Kanadu i Meksiku 2026.

NORVEŠKA – SLOVENIJA (ČETVRTAK, 20.45), KEC 1,75

Izabrane vesti

Vikinzi za Erlingom Halandom su u drugoj diviziji Lige nacija. Norveška želi u Grupi 3 pored Austrije i Slovenije da izbori prvo mesto i preseli se u najviši rang u narednom izdanju najmlađeg reprezentativnog takmičenja pod okriljem UEFA. U Oslo danas dolazi Slovenija. Obe selekcije su sakupile po četiri boda u prva dva kola. Norvežani i Slovenci su pre dve godine igrali takođe u Ligi nacija. Bolji su bili Slovenci koji su na svom terenu slavili sa 3:1, dok je u Skandinaviji bilo bez pogodaka.

SAUDIJSKA ARABIJA – JAPAN (ČETVRTAK, 20.00), DVOJKA1,65

Japanci su furiozni krenuli kvalifikacije za Mundijal 2026. U prva dva kola gol-razlika 12:0. Kinezi su ispraćeni sa sedam golova u mreži. Saudijci sa Robertom Mančinijem ne blistaju, sakupili su četiri boda. Na svom terenu su napravili kiks remijem sa Indonezijom (1:1), ali su dobili Kinu u gostima, pa se lakše diše. Meč se igra na stadionu King Abdula u Džedi koji može da primi više od 62.000 gledalaca. U prošlim kvalifikacijama za Mundijal u Kataru u međusobnim mečevima slavili su domaćini, Japan sa 2:0, a Saudijska Arabija sa 1:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara