Arno Kalimuendo slavi pogodak (©AFP)
Arno Kalimuendo slavi pogodak (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na mladu reprezentaciju Francuske i Molde

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.06.23. | 10:02

Nigde nećete moći da nađete veće

Posle završetka duge klupske sezone, mnogi ljubitelji fudbala možda će i sami biti željni odmora, ali tek sledi uzbuđenje. UEFA Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine počelo je 21, juna u Rumuniji i Gruziji i trajaće do 8. jula.

Danas su u epicentru upravo dueli kontinentalnog šampionata, ali i brojni kupovi, a bukmejkeri Mozzarta spremili su dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su dvojka na Francusku protiv Švajcarske, odnosno kec na Molde u sudaru sa Stremsgodsetom u okviru Kupa Norveške.

Izabrane vesti

Švajcarski tim se u prvom kolu Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine starosti pokazao u najboljem svetlu povbedivši vršnjake iz Norveške 2:1, zahvaljujući čemu su ostavili šansu za plasman u plej-of. Švajcarci su u drugom kolu izgubili od Italije 3:2, ali ukoliko trijumfuju u večerašnjem susretu mogu da računaju na plej-of. Proći će dalje iako remiziraju, a Italija izgubi. Mlada selekcija Francuske je u potpunosti opravdala status glavnog favorita Grupe D i turnira u celini. U prvom kolu je u teškom meču pobedila Italiju sa 2:1, a mnogo lakša i sigurnija bila je pobeda nad Norveškom od 1:0 u prošlom kolu, zahvaljujući kojoj je na koraka do plasmana u četvrtfinale.

MOLDE - STREMSGODSET (SREDA, 18.00), KEC 1,35

Molde u meč 4. kola Kupa Norveške ulazi posle pobede od 1:0 protiv Havesunda u sklopu Elitserije. Domaći tim je u poslednjem kolu Kupa pobedio Kristijasund isto miniminalnim rezultatom. U ligi je Molde trenutno petoplasiran sa 19 bodova iz 12 duela, i teško može da računa na osvajanje titule jer mu Bode Glimt beži 12 koraka, pa ima velike ambicije u Kupu. Stremsgodset u na sukob dolazi posle slavlja 2:0 protiv lidera Bode Glimta. U poslednjem kolu Kupa Norveške gosti su pobedili Vard sa 4:1 u gostima. Stremsgodset je desetoplasiran sa 14 poena, pet koraka daleko od zone ugroženih.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara