Aral Šimšir (©AFP)
Aral Šimšir (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Midtjiland i River Plejt

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.08.24. | 11:04

Nigde nećete da nađete veće

Sreda je dan za evropske kupove, za plej-of Lige šampiona. Bukmejkeri Mozzart za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su kečevi na Midtjiland protiv Slovana iz Bratislave i River Plejt protiv Taljeres Kordobe u revanšu osmine finala Kopa Libertadores.

MIDTJILAND – SLOVAN BRATISLAVA (SREDA, 21.00)

Izabrane vesti

Danski prvak je bliži mestu u Ligi šampiona od Slovana. Midtjiland je lagano eliminisao mađarski Ferencvaroš, dok je odličan bio i tim iz Bratislave. Ovog leta je prvo izbacio slovenačko Celje, a zatim i kiparski APOEL. Oba tima su sa po 2:1 u petak pobedili u domaćim prvenstvima, pa sam optimizmom dočekuju prvih 90 minuta u Herningu. Najveća opasnost po gol Slovaka pretiće od mladog napadača Iz Gvineje Bisao Frankulina i poljskog reprezentativca Adama Bukse.

RIVER PLEJT – TALJERES KORDOBA (SREDA, 02.30), KEC 1,65

Vratio se na Monumental veliki Marselo Galjardo posle očajnih rezulata u Saudijskoj Arabiji na kormilo Al Itihada. Ne blistaju Milioneri ove godine, ali su na pragu četvrtfinala Kopa Libertadores. U prvom meču osmine finala pobeđen je Taljeres u Kordobi sa 1:0. Biće 86.000 gledalaca i paklena atmosfera na kultnom Monumentalu, pa bi velikan iz Buenos Ajresa trebalo rutinski da sačava prednost i plasira se među osam najboljih timova u Južnoj Americi.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara