Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Marselj, Lans i Union Sen Žiloaz

Vreme čitanja: 3min | čet. 15.02.24. | 10:28

Nigde nećete da nađete veće

Četvrtak obično nije bogat dan kada je u pitanju ponuda fudbalskih dešavanja. Međutim, stvari se preokrenu kad je sedmica Lige Evrope i Lige Konferencije...

U prvom planu bukmejkera Mozzarta je otud drugi i treći razred kotninentalnog takmičenja, i spremili su tri promo kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su dvojka na Marselj protiv Šahtjora i kec na Lans u sudaru sa Frajburgom u Ligi Evrope, odnosno jedinina na Union Sen Žiloaz protiv Ajntrahta u Ligi Konferencije.

Izabrane vesti

Šahtjor je u poslednje vreme u lošem stanju. Očigledni dokaz o tome bili su rezultati nedavnih prijateljskih utakmica gde je tim zabeležio samo jednu pobedu u pet provera. Vredi napomenuti i da je ekipa Marina Pušića prinuđena da domaće utakmice igra na stadionima u Nemačkoj zbog vojne intervencije Rusije u Ukrajini. Šahtjor je bio trećeplasirani u grupi Lige šampiona, iza Barselone i Porta, a ispred Antverpena. Marselj se takođe našao u prilično ozbiljnoj krizi. OM nije uspeo da pobedi na pet mečeva zaredom, a u tom periodu dva puta je poražen i ujedno je ispao iz Kupa. Olimpik je bio drugoplasiran u grupnoj fazi Lige Evrope, iza Brajton, a ispred Ajkaksa i AEK-a.

LANS - FRAJBURG (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,85

Lans se borio u Ligi šampiona za plasman u plej-of, ali je na kraju ipak izvisio za bod od PSV-a i završio kao treći. Sada će tim prvi put u istoriji igrati u nokaut mečevima u Ligi Evrope. Lans se približava predstojećoj utakmici posle niza od tri pobede u Ligi 1. Zahvaljujući tome, klub je uspeo da se popne na šesto mesto u šampionatu Francuske. Frajburg je sasvim sigurno završio na drugom mestu u svom kvartetu Lige Evrope. Nemački tim bio je inferiorniji od Vest Hema, a ispred Olimpijakosa i TSC-a. U Bundesligi tokom cele sezone Frajburg nije stabilan i posle 21 kola je tek na sedmom mestu. Trenutna situacija ne obećava, jer tim Kristijana Štrajha je izgubio u tri meča zaredom.

UNION SEN ŽILOAZ - AJNTRAHT (ČETVRTAK, 18.45), KEC 2,25

Union Sen Žilaoz je igrao u grupnoj fazi Lige Evrope. Pošto je završio iza Liverpula i Tuluza, Belgijanci su sa trećeg mesta dobili priliku da se dokažu u plej-ofu Lige Konferencije. Na domaćem terenu briselski sastav igra više nego dobro, pošto nije izgubio u 13 mečeva, od kojih je 12 pobedio. Jedini problem je što će izabranici Aleksandera Blesina predstojeći meč igrati na neutralnom terenu. Union je lider u prvenstvu Belgije, ali je kiksnuo pre pet dana u ligaškom duelu sa Vesterlom na svom stadionu odigravši 2:2. Ajntraht iz Frankfurta igra u Ligi Konferencije od početka. U grupnoj fazi, nemački klub završio je drugi. U 2024. Orlovi su uspeli da pobede RB Lajpcig i Majnc istim rezultatom 1:0, da remiziraju sa Darmštatom 2:2 i Bohumom 1:1, dok su imali i poraz od Kelna od 0:2. Reklo bi se da je Ajntraht u relativno dobroj formi za predstojeći meč.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara