Josip Iličić (©Reuters)
Josip Iličić (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Maribor i Pafos

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.07.24. | 10:46

Nigde nećete da nađete veće

Četvrtak je dan za Ligu Evrope i Ligu konferencije. Igraju se revanši prvog kola kvalifikacija. Bukmejkeri Mozzarta za danas su za vas izdvojili dve najveće kvote na svetu, na Maribor protiv Boteva i na Pafos koji na Kipru čeka švedski Elfsborg.

MARIBOR – BOTEV PLOVDIV (ČETVRTAK, 20.15), KEC 1,65

Izabrane vesti

Bugarski tim, koji s klupe predvodi Dušan Kerkez, u Plovdivu je slavio sa 2:1 u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Slovenački tim i dalje ima ulogu favorita, ali mu treba pobeda od dva gola razlika. Minimalna trijumf donosi produžetke i eventulano penale. Koban po Mariborčane u prvom meču bio je Nigerijac, Entoni Uja, prošle sezone napadač nemačkog Braunšvajga. On je dao gol i imao asistenciju na debiju za novi klub. Za Botev ne može da igra Crnogorac Aleksa Maraš koji nije registrovan za prvo kolo kvalifikacija. Pobednik ovog dvomeča ide na noge grčkom Panatinaikosu, dok poraženi nastavlja bitisanje ovog leta u kvalifikacijama za Ligu konferencije, a rival će biti rumunska Univerzitatea iz Krajove. Opširniju najavu ovog meča pročitajte OVDE.

PAFOS – ELFSBORG (ČETVRTAK, 18.00), KEC 2,30

Švedski klub je na pragu drugog kola kvalifiakacije za Ligu Evrope. Na svom terenu je slavio sa 3:0, pa Pafosu treba čudo u revanšu pred svojima navijačima, ali ne na svom terenu. Igraće u Kolosiju na stadionu koji prima 11.000 gledalaca. Velike vrućine su na ovom ostrvu, pa je to otežavajuća okolnost za Elfsborg. Gosti su u takmičarskom ritmu jer je Alsvenskan u punom jeku, dok prvenstvo Kipra počinje tek krajem avgusta. Elfsborg je u formi. Proteklog vikenda je pobedio Heken u gostima sa 5:3. Za Pafos neće igati Argentinac Matijas Meluso koji je pre sedam dana dobio crveni karton.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara