Fudbaleri Klub Briža (©Reuters)
Fudbaleri Klub Briža (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Klub Briž i FCSB

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.07.24. | 11:06

Nigde nećete da nađete veće

Petak je tradicionalno zagrevanje pred buran vikend i pregršt fudbalskih utakmica širom planete. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su Klub Briž u Belgiji i FCSB u Rumuniji.

Izabrane vesti

Prošle sezone Klub Briž je imao sjajan finiš i uspeo da stigne do krune u Belgiji ispred timova iz Brisela, Union Sen Žiloaza i Anderlehta. U predigri sezone, plavo-crni su poraženi u Superkupu od Uniona (1:2). Mehelen je u proteklom prvenstvu igrao drugi deo šampionata u grupi gde je samo pobednik izborio Evropu, a to je bio Gent. Prošle sezone u oba duela ovih ekipa bilo je nerešeno – 0:0 i 1:1. Opširniju najavu početka elitne lige Belgije pročitajte OVDE.

FCSB – OCELUL (PETAK, 21.05), KEC 2,00

Loš početak sezone za šampiona Rumunije. Posle dva kola – dva remija za FSCB. Da li je treća sreća za tim kontroverznog vlasnika Điđija Bekalija? Ocelul je sakupio četiri boda, ima odličan start. Problem za ekipu iz Bukurešta na početku prvenstva je bio kasniji dolazak reprezentativaca Rumunije posle Evropskog prvenstva, ali i pogled uperen ka kvalifikacijama za Ligu šampiona. Kako liga odmiče treba očekivati da branilac titule bude bolji i opet se bori za krunu kod naših istočnih komšija. U proteklom prvenstvu u međusobnim obračunima, oba meča su dobili gostujuće ekipe, i to sa 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara