Pedro (©Reuters)
Pedro (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Flamengo i Dandok

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.06.24. | 10:21

Nigde nećete moći da nađete veće

Petak se približio i dan početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Još danas ćemo imati siromašniju ponudu kada je fudbal u pitanju. Bukmejkeri Mozzarta spremili su dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su kečevi na Flamengo u Brazilu i Dandok u Republici Irskoj.

FLAMENGO – GREMIO (PETAK, 01.00), KEC 1,57

Izabrane vesti

Tim iz Rija je dobro startovao u novom šampionatu Brazila. Flamengo je drugi sa dva boda manje od gradskog rivala Botafoga. Gremio je loš, tek dve pobede i tri poraza i donji deo tabele Serije A. Tim iz Porto Alegre je ostao početkom godine bez urugvajskog asa Luisa Suaraza koji se pridružio Lionelu Mesiju u Interu iz Majamija. Oba kluba su velikani brazilskog fudbala, al forma je na strani tima koji od ove sezone trenira Tite, nekadašnji neuspešni selektor Selesaa. Flamengo na svom terenu ima dve pobede i poraz. Gremio ima oba neuspeha na gostovanjima. Crveno-crni imaju četiri vezane pobede na svom terenu u svim takmičenjima. Na dva prethodna duela na Marakani Flamengo je dobio Gremija sa 1:0 i 3:0.

------------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

DANDOK – SLAJGO (ČETVRTAK, 20.45), KEC 2,00

Dandok je na poslednjem mestu u šampionatu Republike Irske. Ima samo 16 bodova, pa će teško da izbori opstanak jer ima čak osam bodova manje od Sent Patrika koji je na prvom mestu iznad zone ispadanja. Slajgo je šesti, samo jedan poraz u prethodna četiri kola. Dandok je u poslednje vreme popravio formu, ali mu treba serija pobeda da bi bio u igri za opstanak u elitnoj ligi ove ostrvske države, dela Velike Britanije. U poslednjem odmeravanju snaga ovih timova bilo je 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara