Stadion Farula (©YouTube/Farul Constanta TV)
Stadion Farula (©YouTube/Farul Constanta TV)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Farul i Bohemijans

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.07.24. | 11:10

Nigde nećete naći veće

Finalne borbe na Evropskom prvenstvu i Kopa Americi samo što nisu, a došlo je vreme da startuje šampionat Rumunije.

Bukmejkeri Mozzarta tradicionalno imaju iznenađenje. Reč je o promo kvotama na slavlje Farula nad Slobozijom u Ligi 1, kao i na trijumf Bohemijansa protiv Slajga u prvenstvu Republike Irske.

Izabrane vesti

Farul je prošlu sezonu završio na četvrtom mestu rumunskog šampionata, ali je zaostao osam bodova za trećeplasiranom Univerzitateom iz Krajove. Tako domaćini neće učestvovati u evropskim kupovima. Pred novu sezonu ekipa je obavila sadržajne pripreme. Farul je odigrao šest prijateljskih utakmica, uz tri pobede i tri poraza. U generalnoj probi tim je savladao CSA Steauu sa 3:0. Unirea Slobozija je prošle sezone igrala u drugoj ligi, ali je napredovala u najvišu diviziju pošto je završila na prvom mestu. Gosto će se potruditi da pokažu pristojan rezultat na visokom nivou. U borbi za promociju Slobozija je završila osam bodova ispred Hunedoare. U poslednjim prijateljskim utakmicama remizirala je sa Sepsijem 1:1 i Dinamom iz Bukurešta 1:1.

BOHEMIJANS - SLAJGO (PETAK, 20.45), KEC 1,85

Bohemijans ima slabu sezonu u šampionatu Republike Irske i za sada zauzima tek osmo mesto na tabeli. Pri tome, tim Alana Rejnoldsa nije u opasnosti jer zona plej-auta je daleko sedam bodova. Bohemijans je u prošlom kolu remizirao 1:1 sa Galvej junajtedom, produživši niz bez pobede na pet mečeva. Na domaćem terenu je bez slavlja u prethodna četiri duela. Slajgo ima prilično dobru sezonu i trenutno je na šestom mestu na tabeli. Teoretski, tim Džona Rasela još može da se takmiči čak i za treće mesto. Slajgo je slavio u poslednja dva susreta.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA, OSTALO JE JOŠ FINALE U NEDELJU!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara