Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Džilingem i Dandi

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.03.23. | 10:04

Nigde nećete naći veće

Ovaj utorak možda nije krcat utakmicama, ali ima prilika da se zaradi. Većina šampionata danas odmara usled reprezentativne pauze, a bukmejkeri Mozzarta spremili su dva najjača koeficijenta za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje su na programu.

Danas su u ponudi dve promo kvote, i to jedinica na Džilingem protiv Krua u okviru četvrtog engleskog ranga, kao i kec na Dandi u okršaju sa Er Junajtedom u sklopu druge škotske lige.

Izabrane vesti

Džilingem je sa 38 bodova pri dnu tabele četvrtog engleskog ranga, tačnije na 20. mestu. Nije stekao veliku razliku u odnosu na prvog ispod crte i udaljen mu je samo sedam koraka, pa zbog toga Džilsi ne bi trebalo da budu opušteni jer rizikuju da propadnu. U poslednje vreme nisu tako često gubili, jednom u četiri meča. U ostalim obračunima, Džilingem je dva puta remizirao i još jednom pobedio. Kru je malo iznad svog protivnika u ovom meču sa 42 boda, i stacioniran je na 18. poziciji. Zaostatak od najbližih protivnika iznad je samo bod, pa je Kru u situaciji da se potencijalno popne do sredine tabele. Ipak, Kru u poslednje vreme ne igra najbolje, pobedio je samo jednom u pet minulih kola. U protekle dve runde je poražen.

DANDI - ER JUNAJTED (UTORAK, 20.45), KEC 1,95

Dandi ima 47 bodova i nastavlja da se bori za direktnu promociju u škotski Premijeršip. Nalazi se na drugojk poziciji sa sedam poena i duelom manje u odnosu na lider Kvin Parka. Vredi napomenuti da je tim malo pouzdaniji na gostovanjima, pošto u proseku prima manje od gola po utakmici. U prethodnom kolu Dandi je reizirao sa Patrikom (0:0), a u pet minulih okršaja ostvario je samo jedno slavlje. Er Junajted zaostaje samo bod u odnosu na protivnika, odnosno osam za liderom prvenstva. Po rezultatima u gostima, Er je najbolji u diviziji, a u prethodnom kolu tim je pobedio Hamilton (2:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara