Patrik Berg (©Reuters)
Patrik Berg (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Bode Glimt i Ludogorec

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.07.24. | 10:40

Nigde nećete da nađete veće

Olimpijske igre u Parizu su u prvom planu, ali sreda je bogata i fudbalskom ponudom i kvalifikacijama za evropske kupove. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su dvojke na Bode Glimt i Ludogorec u revanšima drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Norveški prvak je na pragu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvom meču na svom terenu Bode Glimt je pobedio letonski RFS sa 4:0, pa je revanš formalost za tim trofenog stručnjaka Kjetila Knudsena. Za najbolji tim ove baltičke zemlje igraju dvojica Srba, Stefan Panić i Darko Lemajić. RFS je za vikend dobio Tukums sa 4:1 u domaćem prvenstvu, a jedan od golove delo je Panića. S druge strane, norveški prvak je odigrao u Oslu protiv KFUM-a 1:1, ali je i dalje ubedljivi na prvom mestu u Elitseriji i na pragu je odbrane krune u prvenstvu Vikinga.

DINAMO MINSK – LUDOGOREC (SREDA, 20.45), DVOJKA 1,90

Mučili su se Zeleni u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, jedva su elimnisali Dinamo iz Batumija za gol. Posle prvih 90 minuta protiv Dinamo Minska, Ludogorec ima velika dva gola prednosti (2:0) pred revanš na neutralnom terenu u Mezekovešdu u Mađarskoj. Naime, zbog podrške vojnoj intervenciji Rusije u Ukrajini, beloruski klubovi ne mogu kao domaćini da igraju u svojoj zemlji. Oba tima su odliožila mečve u domaćim okvirima prethodnog vikenda, Dinamo u Kupu Belorusije, a Ludogorec u šampionatu Belorusije, kako bi bili odmorni pred duel u ovom mađarskom gradu. Pre osam dana golove za tim iz Razgrada dali su Bernard Tekpeti i Todor Nedelev. Opširniju najavu pročitajte OVDE.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara