Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Bajern, Vulverhempton i Juventus

Vreme čitanja: 3min | sub. 27.04.24. | 10:45

Nigde nećete da nađete veće

Finiš je sezone u većini šampionata u Evropi. Sada je onaj period u godini kad “mora”, kada nema više prava na kiks.

Bukmejkeri Mozzarta rade punom parom i za danas za vas su izdvojili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. To su kec na Bajern u duelu sa Ajntrahtom u Bundesligi, zatim jedinica na Vulverhempton protiv Lutona u Premijer ligi, kao i kec na Juventus spram Milana u Seriji A (duele italijanskog šampionata možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Bajern je na drugom mestu na tabeli nemačkog prvenstva. Minhenski gigant je pobedio u dva meča zaredom i stvorio tri boda prednosti u odnosu na najbližeg pratioca Štutgart. Ali mora se uzeti u obzir da sledeće nedelje Bavarcima predstoji prvi polufinalni susret Lige šampiona sa Real Madridom, tako da trener Tomas Tuhel može da kombinuje postavu i sprema se za Madriđane. S druge strane, Ajntraht je šestoplasiran na tabeli Bundeslige. Tim iz Frankfurta je prošao kroz neprijatnu seriju od četiri meča bez trijumfa i izgledao je osrednje. Ali u prošlom kolu je uspeo da preokrene situaciju. Izabranici Dina Topmelera su na svom stadionu samouvereno pobedili Augzburg sa 3:1.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

VULVERHEMPTON - LUTON (SUBOTA, 16.00), KEC 2,00

Vulverhempton će treći put zaredom igrati na svom terenu. U prethodna dva domaća meča Vulvsi su izgubili od Arsenala sa 2:0 i Bornmuta sa 1:0, bez ijednog datog gola. Na tabeli, izabranici Gerija O’Nila su tek na 12. mestu i praktično su izgubili šansu za učešće u evropskom takmičenju sledeće sezone. Tim je bez pobede u Premijer ligi na šest vezanih utakmica, a sada ga očekuje sukob sa davljenikom Lutonom. Luton Taun je, pošto je savladao Bornmut sa 2:1, pretrpeo dva poraza zaredom od Mančester Sitija i Brentforda istim rezultatom 5:1. Ipak, šanse za spas su i dalje dobre, jer zaostatak za Notingem Forestom na 17. poziciji iznosi samo jedan bod. Alarmantno je samo to što su izabranici Roba Edvarda izgubili četiri meča zaredom na gostovanjima, a od početka sezone na tuđim terenima osvojili su samo 10 poena.

JUVENTUS - MILAN (SUBOTA, 18.00), KEC 2,20

Tekuća sezona za Juventus u početku nije slutila na uspehe. Ipak, u prvom delu tim Masimilijana Alegrija pokazao je zavidnu stabilnost, redovno nizajući pobede i ne dozvoljavajući Interu da ozbiljno povede. Međutim, sasvim očekivano, Juve nije bio konstantan i u drugoj polovini šampionata torinski tim je imao nekoliko neuspešnih duela. Kao rezultat toga, crno-beli ne samo da su ispali iz šampionske trke, već su izgubili i drugo mesto i sada su treći sa pet bodova manje od za drugoplasiranog Milana. Juventus je prošle nedelje, uz velike muke, uspeo da se preko Lacija plasira u finale Kupa Italije. Milan je startu sezone pristupio kao jasan kandidat za titulu. Rosoneri su na početku izgledali pristojno, ali su napravili nekoliko grešaka i dozvolili Interu i Juventusu da brzo dođu do ozbiljnog vođstva. U delu kampanje u Seriji A Milan je napredovao i uspeo da se domogne druge pozicije, ali je već bilo nemoguće sustići Inter. Rosoneri su igrali i u Ligi Evrope, ali su uspeli da prođu Ren i Slaviju i izgubili su od Rome u četvrtfinalu. U poslednjem kolu u ligi Milan je poražen od Intera sa 2:1 i dozvolio Nerzurima da osvoje titulu. Trenutno je u seriji od četiri meča bez slavlja u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Bajern
Juventus
Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara