Hari Kejn (©Reuters)
Hari Kejn (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Bajern i Đironu

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.10.24. | 10:28

Nigde nećete da nađete veće

Sreda je dan za Ligu šampiona. Igraju se preostalih osam mečeva drugog kola. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve najveće kvote na svetu na pobede Bajerna i Đirone.

ASTON VILA – BAJERN (21.00), DVOJKA 1,75

Izabrane vesti

Derbi dana se iga u Birmingemu. Odličnoj Aston Vili dolazi Bajern. Oba tima su remizirala u prethodnim kolima svojih prvenstava. Vila je odigrala 2:2 u Ipsviču, dok su Bavarci na svom stadionu u derbiju kola igrali 1:1 sa osvajačem duple krune u Nemačkoj, Bajerom iz Leverkuzena. Oba tima su ostvarili lagane pobede pre dve nedelje na startu Lige šampiona. Četa Unaja Emerija je dobila Jang Bojs u Bernu sa 3:0, dok je tim iz Mihena napunio mrežu Dinama iz Zagreba (9:2) na Alijanc areni.

ĐIRONA – FAJENORD (SREDA, 18.45), KEC 2,00

Malena Đirona je prošle sezone napravila bum u Primeri, bila treća i izborila istorijsku Ligu šampiona. Na premijeri je pala u Parizu od skupcenih Svetaca u 90. minutu (1:0). I Fajenord je poražen u prvom kolu, doživeo je fijasko na svom stadionu od Bajera iz Leverkuzena (0:4). Oba tima ne blistaju u domaćim šampionatima. Tim iz Roterdama s novim trenerom, Dancem Brajan Priskeom i Korejcem Hvanom, novjalijom iz Zvezde, igrao je samo 1:1 u Najmehenu protiv NEC-a. Đirona je pet utakmica u nizu bez pobede, vodila je dugo u Vigu u subotu, ali je Jago Aspas u finišu doneo bod Selti.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

međunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara