Brajan Brobi slavi pogodak (©AFP)
Brajan Brobi slavi pogodak (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Mladi Holanđani 1,70, Budućnost 1,73

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.06.23. | 10:24

Nigde nećete naći veće koeficijente

Većina šampionata je na letnjem odmoru, ali kontinentalna smotra za igrače do 21 godine starosti i uvod u uzbuđenja Lige šampion su u epicentru. Bukmejkeri Mozzarta spremili su dva najjača koeficijenta za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje su na programu.

Danas su u ponudi dve promo kvote, i to jedinica na mladu reprezentaciju Holandije protiv vršnjaka iz Gruzije u borbi za četvrtfinale Evropskog prvenstva, odnosno na slavlje Budućnosti nad Atletiko Eskaldesom u preliminarnim borbama za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Reprezentacija Holandije je startovala u Grupi A kao glavni favorit, ali je u prvom kolu igrala veoma oprezno, remiziravši bez golova sa Belgijom. Izabranici Ervina Van de Loja imali su dosta problema u meču sa Portugalijom. Nerešen rezultat 1:1 pozicionirao je Oranje na treće mesto na tabeli, a najbolja dva idu u nokaut fazu. Gruzijski tim je trenutno glavno otkriće EURO za mlade. U prvom kolu su veoma samopouzdano pobedili Portugaliju sa 2:0. Potom su u drugom sa Belgijom odigrali 2:2 i nalaze se na liderskom mestu u grupi posle dva kola sa četiri poena.

ATLETIK ESKALDES - BUDUĆNOST (UTORAK, 15.00), DVOJKA 1,73

Atletik Eskaldes je prošle sezone prvi put u istoriji osvojio šampionat Andore. Za 28 kola štićenici Fedea Besona zabeležili su 19 pobeda i šest remija, što je na kraju donelo 63 boda i zlatne šampionske medalje. Imao je Eskaldes najbolji učinak u ligi u defanzivnoj liniji, koja je primila samo 19 golova. U poslednja dva kola žuto-plavi su pobedili Engordani (7:1), posle čega su izgubili od Intera (1:2). Budućnost je prošle sezone šesti put osvojila šampionat Crne Gore, čime je tim došao u polufinale pretkola. U 36 kola šampionata Podgoričani su upisali 20 pobeda i deset remija, osvojivši 70 bodova. Belo-plavi su u poslednjoj utakmici savladali Monar u gostima (1:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara