Ivan Jovanović, trener Panatinaikosa (©Reuters)
Ivan Jovanović, trener Panatinaikosa (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Groningen 2,35, Panatinaikos 2,50

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.01.23. | 10:49

Nigde nećete da nađete veće

Novi četvrtak, novi izazovi. Fudbalska ponuda je sasvim solidna, bez obzira na to što još nije došao vikend. Taman toliko dobra, da vam i bukmejkeri Mozzarta ponude specijalno iznenađenje za dve utakmice.

U pitanju su po jedan meč holandske Eredivizije i Kupa Grčke. Konkretno, kečevi na Groningen i Panatinaikos, koji će u svakom momentu da budu najveći na svetu.

Izabrane vesti

Derbi za opstanak. Trenutno su ispod crte i Groningen i Kambur, pobeda je zato imperativ za obe ekipe. Kambur je u težoj situaciji, ima svega devet poena iz 17 utakmica i nosi fenjer. Groningen je za tri poena bolji, ako bi ostao 16. na tabeli igrao bi baraž za opstanak. Groningen je katastrofalan, poražen je na poslednjih pet utakmica u Erediviziji, a uz to je pre dve nedelje eliminisan i iz Kupa Holandije od strane niželigaša Spakenburga (3:2). Crnu seriju će pokušati da prekine protiv Kambura, tima koji je poslednju pobedu zabeležio još 1. oktobra, nad PSV Ajndhovenom (3:0). Od tada, Kambur je u prvenstvu doživeo sedam poraza, uz dva remija. U prvoj polusezoni, sredinom septembra, Groningen je kao gost savladao Kambur sa 1:0. Nedavno, u decembru, Groningen i Kambur su odigrali i jedan prvenstven meč, završen 1:1.

PANATINAIKOS - PAOK (ČETVRTAK, 18.30), KEC 2,50

Ovo više nije pitanje trofeja, već pitanje časti, ako gledamo iz ugla Panatinaikosa. Zeleni su u poslednjih osam dana pretrpeli dva šamara od PAOK-a, prvo u prvom meču četvrtfinala nacionalnog kupa u Solunu sa 2:0, a potom u nedelju u prvenstvu u Atini sa 3:0. Znate već za onu sportsku poslovicu da je najteže pobediti istog protivnika dva puta zaredom, šta onda tek reći za tri puta?! PAOK-u "igra" i minimalan poraz, prošao bi tako dalje, ali to ne bi srušilo najveću kvotu na svetu. Tim Ivana Jovanovića je u obavezi da juri ubedljivu pobedu...

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara