FOTO: AFP
FOTO: AFP

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Čelsi 1,65, Steaua 1,68, AEK 1,45

Vreme čitanja: 3min | pon. 21.12.20. | 09:57

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Vikend je iza nas, ali daleko od toga da ponude na fudbalskom meniju nema. Stoga vam je Mozzart i ovoga puta pripremio iznenađenja u vidu promo kvota koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Evo o kojim se utakmica radi...

Izabrane vesti

Napravio je Čelsi seriju od 14 mečeva bez poraza i time sebe profilisao kao jednog od kandidata za titulu, međutim, Everton i Vulvsi su ga spustili na zemlju. Ekipa Frenka Lamparda vezala je dva poraza u prvenstvu i za tili čas se survala na osmu poziciju na tabeli. Stoga gradski derbi sa Vest Hemom dolazi u zao čas. Jer Čekićari osim što imaju samo jedan poraz na prethodnih šest mečeva, protiv Čelsija tradicionalno dobro prolaze u poslednje vreme. Na prethodnih šest međusobnih mečeva ekipa Dejvida Mojesa poražena je samo jednom, upisala je tri pobede, dok su preostala dva meča završena nerešenim rezultatom. Pritom, na tri utakmice u tom periodu Čelsi nije uspeo da zatrese mrežu Vest Hema. Ipak, ako verujete da je došao kraj mučenju Plavaca protiv gradskog rivala, Mozzart vam na pobedu Lampardove ekipe nudi najveću kvotu na svetu - 1,65. Probajte negde da nađete veću!

FCSB - SEPSI (ponedeljak, 19.30), KEC 1,68

Deluje da je Steaua rešena da ove sezone prekine petogodišnji post i konačno zasedne na tron rumunskog fudbala, koji već tri godine ljubomorno čuva Kluž. Posle 14 odigranih rundi klub iz Bukurešta je daleko najefikasniji tim prvenstva, sa više od 2,5 postignutih golova po meču. Stoga i ne čudi da trenutno drži lidersku poziciju sa 11 pobeda i tri poraza, od kojih je u poslednjih devet kola upisan samo jedan, protiv Kluža prethodne nedelje. Sepsi je takođe u vrhu, na visokoj četvrtoj poziciji, sa samo dva poraza u prvenstvu. Prvi je došao u premijernoj rundi, a onda u narednih 13 još samo jedan! Steaua tradicionalno lako izlazi na kraj sa današnjim rivalom. Od poslednjih pet međusobnih mečeva samo je jedan završen remijem bez golova, preostala četiri pripala su današnjem domaćinu. Ukoliko verujete u nastavak tradicije, Mozzart vam na trijumf FCSB-a nudi kvotu 1,68 - najveću na svetu!

AEK - VOLOS (ponedeljak, 18.30), KEC 1,45

AEK je konačno izašao iz serije zahtevnih mečeva. Od početka decembra tim iz Atine se sastajao sa Panatinaikosom i Olimpijakosom u prvenstvu, Lesterom i Bragom u Ligi Evrope, i nije uspešno okončao ovaj mini-ciklus. Neporažen je ostao samo protiv Olimpijakosa, dok je jedini trijumf u poslednjem mesecu 2020. godine upisao prethodne nedelje protiv Smirnisa, tri dana pre duela sa šampionom Grčke. I pored toga AEK ne stoji loše u prvenstvu, jer početak sezone bio je izuzetan. Neuspeh protiv Panatinaikosa bio je tek drugi u prvenstvu i atinski klub trenutno zauzima četvrtu poziciju, sa epitetom drugog najefikasnijeg tima šampionata. Volos je s druge strane u donjem delu tabele, koji na kraju ligaškog dela vodi u plej-aut. U nezaustavljivom je padu gost, na trijumf čeka gotovo puna dva meseca, odnosno na sedam ligaških utakmica. Doduše, samo dva puta je u tom periodu poražen, a na samo jednoj od tih sedam utakmica nije tresao mrežu. Jasno je, odbrana je nerešivi problem Volosa. Dva tima sastajala su se četiri puta i svaki duel je pripao AEK-u. Za nastavak niza Mozzart vam na pobedu domaćina nudi najveću kvotu na svetu - 1,45!

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara