Antoan Grizman (©Reuters)
Antoan Grizman (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Barsa 1,43, Benfika 1,32 i Lids 2,20

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.12.20. | 10:33

Probajte negde da nađete veće

Bliži se kraj godine, ali lopta ne prestaje da se kotrlja. Pogotovo su aktivni Englezi, ali ima i Španaca i Portugalaca.

Spremili smo vam nova iznenađenja iz Mozzart kuhinje. I danas imate najbolje kvote na svetu za ponuđene mečeve. Probajte negde da nađete veće!

Izabrane vesti

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu pozivom asistenta kao dodatnu pogodnost za sve igrače.

BENFIKA - PORTIMONENSE (UTORAK, 19.00), KEC 1,32

Benfika pokušava da zadrži korak za vodećim Sportingom i ne bi smela da dozvoli sebi kiks protiv Portimonensea. Tim pre što je gost fenjeraš. Sastav Žorža Žezusa pre šest dana je propustio priliku da osvoji Superkup Portugalije, pošto ga je u borbi za pehar porazio mrski rival Porto, pa u taboru Orlova traže odgovor i žele da pošalju poruku da šampionska trka u Primeiri neće proteći bez njih.

VEST BROMVIČ - LIDS (UTORAK, 19.00), DVOJKA 2,20

Derbi Čempionšipa prošle godine. Danas su VBA i Lids u nešto drugačijim situacijama. Jorkširski tim je prilično dobro ušao u sezonu, no ubrzo je morao da se suoči sa realnošću donjeg doma. Birmingemski sastav se muči od samog starta, a kao posledica toga stigao je otkaz doskorašnjem strategu Slavenu Biliću, dok navijače Vrećica živo zanima šta će da uradi Sem Olardajs. Taunzend je dosta bitan za VBA, a neće ga biti, najverovatnije ni Robson-Kanua. Eto šanse da Lids dođe do novogodišnjeg poklona.

BARSELONA - EIBAR (UTORAK, 19.15), KEC 1,43

Teško da može da se kaže da Eibar može da odahne jer ga večeras neće napasti Lionel Mesi, koji je dobio produženi odmor. Ima Barselona mnogo ofanzivnih opcija koje bi trebalo da dobiju više prostora, a samim tim i više šansi da se dokažu. Kada se tome doda podatak da Barsa ima priliku da se posle duže vremena dokopa pozicija koja vode u Ligu šampiona, jasno je da je pred srpskim golmanom Markom Dmitrovićem veoma težak zadatak. Gosti su u seriji od četiri meča bez pobede, a sada imaju posla sa rivalm koga nikada u dosadašnjih 12 dvobija nisu bacili na kolena.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu.


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara