Komentari na vest

Može u Zvezdi da se raspravlja o svemu, osim o ponudama za Mirka Ivanića

N

Nikdzo

pre 2 meseca

Svi pricaju da nije brz, pa ni kroos nije brz, samo brzo odigrava 😝😂
M

Markan77

pre 2 meseca

Bolje da ga prodaju i dovedu nekog skupog ali stvarno kvalitetnog poluspica. Mekan je i izbjegava duel igru. Nije ni brz. Za nasu ligu solidan, sve preko toga tanko.

Srpski samuraj

pre 2 meseca

Kada bi imao malo veću brzinu i najmanje 50% jači udarac....
S

SashaNbgdJbt

pre 2 meseca

Kada sam u jendoj emisijici cuo njegovu izjavu na pitanje najvece zelje, da se ostvari kao roditelj, zanemario sam i golove i asistencije i cekanje neku sezonu i neke mlitave partije, to je vise od sporta. Zelim da ti se sve zelje ostvare!
n

nemam pojma pravi

pre 2 meseca

Koliko ste platili Krasoa, kolika mu je bila plata? Prodajete ga za 1.5 miliona, a koliko ste potrošili na njega? Tim vam je bez veze, uloženi milioni, rezultati nikakvi. I dalje najbolji igrači Ivanić i Katai, navijač Vojvodine i navijač Partizana. Kako ste prošli u LŠ, imate li pobedu? NAJLOŠIJI STE BILI KLUB U TOM TAKMIČENJU! Da ne zaboravite, mislte da ste sve prekrili, sve te silne desetine miliona evra, nameštenim vučićevim titulama.
T

Tarantula

pre 2 meseca

Koliko smo koga platili,koliko prodali stvarno mislim da nije magareća briga.Ko za koga navija totalno nebitno,ako daje i upola od onoga što su dali Katai i ovaj momak,uostalom,idol vam je bio Milko Đurovski sa sve Zvezdinim istetoviranim grbom.Mani se demagogije i vidi da pomogneš da se ispumpa ona silna voda iz bunara.
D

DDF

pre 2 meseca

Ivanic je igrac samo za nasu ligu ili eventualno istocnog bloka gde se igra nekvalitetan i spor fudbal,gde god da je otisao na zapadu u roku od godinu dana bi se vratio,u evropskim utakmicama njegova tehnika i talenat ne dolazi do izrazaja zbog manjka brzine i nedostatak igranja jakih utakmica
M

Marko6789

pre 2 meseca

Covek je iz Vojvodine presao u Bate, pa u Zvezdu, nikad nije ni igrao na zapadu, odakle te izmisljotine.
d

da da da

pre 2 meseca

posebno smo videli to protiv Milana na San Siru. Ali ti to ne znas pa laprdas napamet.

Proficap

pre 2 meseca

Na zapadu? Vojvodina, Bate, Zvezda. Gde si ti video zapad? Lako je lupetati kada se ne razumes. Inace, Ivanic je verovatno najkorisniji i najbitniji igrac Zvezde u poslednjih 20 godina. Sa njim i Kangom tim ima pluca, lopta ide i opasni smo, bez njih mnogo teze igramo.
š

šta napriča?

pre 2 meseca

Za ping-pong ligu da, za Evropu ne.
S

Spic,Krilo i Stoper!

pre 2 meseca

RADONJIC,DRKUSIC I DOBAR SPIC GOLGETER... JOS TA 3 POJACANJA NAM FALE DA KOMPLETIRAMO TIM!
S

Spic,Krilo i Stoper!

pre 2 meseca

RADONJIC,DRKUSIC I DOBAR SPIC GOLGETER... JOS TA 3 POJACANJA NAM FALE DA KOMPLETIRAMO TIM!
B

Bar Kohba

pre 2 meseca

Kolika je steta sto ovaj momak nije reprezentativac Srbije, prosto nije verovao u sebe i mislio je da je konkurencija prejaka. Njemu je u Zvezdi dobro, ima ulogu, dobru platu, titule, igra vec sezonama evropu, zivi u Bgdu, ne vidim i sto bi odlazio ako nema bolju ponudu.
m

molim?

pre 2 meseca

Stvarno ne razumem ljude koji osporavaju njegov kvalitet? Ivanić jeste bitan igrač.
Г

Гос'

pre 2 meseca

Мајстор фудбала, да је боља физика (чврстина) могао је бити врхунски. Кад не оде '21 кад је на Сан сиру убио оног и гурао му у пуном трку кроз ногаре, тада у најбољим фудбалским годинама, никад неће..
s

sale999

pre 2 meseca

tako i treba. micko nije na prodaju.
t

treba staviti tacku

pre 2 meseca

Zavrsice na kraju kao Borjan. Terace ga vilama zbog visokog ugovora i bice plati jednu godinu a zadnju oprosti. Treba prepoznati trenutak i na vreme promeniti sredinu. Fudbal je to, ne zivi se od starih zasluga.
S

Sima Arauho

pre 2 meseca

I o tome da nam se kaže gde je Dražin grob.
R

Rodman93

pre 2 meseca

Neće ga niko, jer da ga hoće bilo ko otišao bi negdje da uzme keš, ovako, ima ko da sipa u rupu bez dna, a zna se ko je to...
M

MileSenjakBG

pre 2 meseca

Jaoooo kao o tome ne može da se priča, još jedna romansirana priča zvezdoslavca Darijana
Z

Zvezda 91

pre 2 meseca

Micko kapiten do penzije. Majstor fudbala.
N

Novi kapiten

pre 2 meseca

Mirko treba da bude novi kapiten Crvene Zvezde.Uravnotežen, smiren, disciplinovan...Sportska ličnost za poželeti...Novi kapiten...
D

Dex911

pre 2 meseca

Avaj,pravi klubovi tj rukovodioci znaju da prepoznaju kad je dosta za nekog igraca,kad je dosao kraj (u tom klubu).Pravi primer je Real Madrid tj Perez.Ma koliko igraci poput Raula,Ronalda,Benzeme... dali i doprinosili klubu znao je da prepozna trenutak kad da stavi tacku na tu saradnju.Terzic a i generalno rukovodstva klubova u Srbiji to ne znaju.Borjan je trebalo da ode pre potpisa novog ugovora,Ivanic i Katai su vec trebali da odu.Kasnilo se i sa odlaskom Srnica,Gobeljica,Pavkova... Ti zakasneli odlasci su samo na stetu Zvezde
b

bakala

pre 2 meseca

slazem se! treba to dobro proceniti! u LS se videlo da mu fali brzina. mada, budimo realni, vidimo da je LS drugi nivo, vecini iz Zvezdine prve postave fale malcice fizikalije za LS. odigrao je nekoliko odlicnih sezona, imao TOP utakmice kao protiv Milana u Milanu. ne znam da li je stvarno mogao u Seriju A, ali u toj utakmici je dokazao da je mogao!!! Ne znam da li je bilo ponuda, da li mu se ostajalo u Beogradu zbog porodice i zivota, sta god ali bitno je i on sam i klub procene jel moze da bude nosilac igre i ove sezone ili (ako ako stvano postoji ponuda) da ode u Arabiju, Zvezda uzme lepo obestecenje a Micko ogromnu lovu. sve najbolje Ti zeli iskreni navijac!
P

Pjer

pre 2 meseca

Pa on covek i nema ponude...kilavac obican.
K

K kbctcr

pre 2 meseca

Kilavac te napravio!
s

steta

pre 2 meseca

rece covek nikad zvezda nika partizan. a zvezda ga ne da pa ne da
b

bandit

pre 2 meseca

Nije los igrač ali za našu ligu inače za ligu šampiona ili uopšte evropu ispod svagog proseka ne bi igrao ni drugoj ligi nemacke
Ц

ЦЗ НС

pre 2 meseca

Ако није за ЛШ (као уосталом и ЦЗ, до сада) сигурно јесте за Европу што би била барем ЛЕ. ЦЗ је у 4 наврата играла ЛЕ и 3 пута прошла групну фазу. Апсолутан допринос наведеним успјесима је и до Иванића. Или није?
I

Ibibuctr

pre 2 meseca

Razumes sr ko Dara u kriv kxxxx pa ga slomila!
O

Otiso

pre 2 meseca

U humsku
i

idi,begaj

pre 2 meseca

Mirko i Sale su Zvezdina dusa i srce.Borjan je,na zalost otisao.On je takodje bio neko koga Zvezda dugo nece imati.
S

Slavuj

pre 2 meseca

Slažem se , ali to su fudbaleri koii su stasali i fudbalski se formirali u Vojvodini, gdje su vaši? Imate Mićka reprezentativca i ko još? Radonjića svojatate a njega napravio jedan drugi klub.
a

ajmobrzo

pre 2 meseca

dovedite Sead Haksabanovica!!!!!!!
P

Pixy

pre 2 meseca

Rezultati, igra, završni račun i broj gledalaca na stadionu će pokazati sve.
N

Negost

pre 2 meseca

Znaci da ide. Kuva se zaba sa ovakvim lastiš novinarstvom.
E

Exe

pre 2 meseca

koliko retardiranih komentara
G

Gost1976

pre 2 meseca

Mirko Ivanić je pre svega vrhunski čovek,to svi koji ga znaju mogu da potvrde,sjajan.To je najvažnije za svaki klub za svakog trenera,upravu,tim,takvih je malo ,a još je i sjajan igrač. Ne treba nikad da ode iz Zvezde ,do penzije ali one prave u 65 godini,za takve ljude uvek ima posla.
P

Pjer

pre 2 meseca

To dal je vrhunski covek ili nije to je za nas nebitno to je stvar za prijatelje i porodicu ,nama treba vrhunski igrac a on je prosek te ga ima te ga nema,sve u svemu nista posebno.
М

Марлоне

pre 2 meseca

Он није за јачих европских утакмица, тако да која је његова улога је питање.
m

madmix

pre 2 meseca

šta li ti gledaš da mi je znati,odigrao je u evropi gomilu brutalnih utakmica u oba smera,seti se ( pogledaj) recimo protiv Milana dvomeč i da ne nabrajam dalje

ws10

pre 2 meseca

bitno da nisi pismen nema veze sto pojma nemas ni o fudbalu
U

Ubivuv

pre 2 meseca

U pktanju je tvoja uloga...Na stadion ne ideš, kupuješ unesto dresa Njujorjer T-shirt od 600 dindzi, sezonska- jok iiii?
М

Марлоне

pre 2 meseca

@madmix Одиграо, управо је у томе кључ, више не може да одигра. Видјело се прошле сезоне шта му раде физички јаче екипе, не може се саставити са лоптом. Он је већ двије сезоне на силазној путањи и никад више неће бити играч на тој позицији који треба Звезди и са којим Звезда може играти квалитетно европске утакмице. Вријеме је за Илића и Максимовића, а не да им Иванић који стагнира, узима мјесто и минуте, па да се Максимовић не развија, а може бити дупло бољи од Иванића.
D

Delija NBGD

pre 2 meseca

Koje komplekse je nabio ovaj majstor fudbala to se da videti u komentarima 💪🔴⚪
M

Mene vi zanima

pre 2 meseca

koliku on prima platu kad koliko ja shvatam ne zeli da ode iz Zvezde?Da li zaista se odbijaju ponufe za njega?Ili ipak nema ozbiljnih pa mu se vise isplati ovde?Najbolje godine da provedes u jednom klubu i ako si stvarno tako dobar igrac kao sto se predstavlja u javnosti da se ne naplatis i obezbedis porodicu u najmanju ruku deluje neozbiljno.Sportski pozdrav
K

KME partizani

pre 2 meseca

Pošto neće Mozart, a nikad neće, ja ću te prosvetliti. Prima isto koliko i najbolji fudbaler tvog kluba, čuveni hodač iz Izraela, vaš peti sudija, vaša prva svađalica i odličan izvođač penala, što vani Natho. E, toliko prima.
p

pod hitno

pre 2 meseca

lecite se
p

pumaadidas

pre 2 meseca

Sa bonusima oko miliona i 200 000 eura,zato i nece da ode
E

Eseks

pre 2 meseca

Pa jedino da ima deset porodica pa ih nije sve obezbedio..Ivanic godinama ima oko milion evra godisnje,sto u Zvezdi sto u Belorusiji.Garantujem da ima 5 miliona evra na racunu ako ne i vise .Dobar,za Zvezdu perfektan igrac.
Z

Zaza Paculia

pre 2 meseca

Evo da ti olaksam, prima 40k eura mesecno, plus bonusi za ostvarene rezultate! Znaci prosle sezone je sigurno zaradio preko 700k eura, i neka je ziv i zdrav, i on i njegova porodica! Takva normalnost i fudbalsko znanje u danasnjem fudbalu su kao igla u plastu sena! Mirko Ivanic je blago FKCZ!!!
T

Trile1212

pre 2 meseca

800000 hiljada+ bonusi za titulu i kup + bonusi za evropu i on i katai i borjan negdje 1m + eura.ali oni su uvjek to zaradili,po meni.
H

Hjbubuv

pre 2 meseca

A vidi se odmah grobarski mozak...Pa ne igraju igrači kod nas kao kod vas za sarmice gospodje Bogdanović.Obezbedjuje se on i u Zvezdi kao i ostali.
D

Dedadakaze

pre 2 meseca

Ajde bre šetnja...doktor je rekao...😂😂😂😂
M

Mutommbo

pre 2 meseca

Mirko Ivanić nikada ne može biti loš na terenu. Zna fudbala, ima lakoću pokreta i veoma je pametna i uravnotežena osoba, koja ceni svoje saigrače. Ni kada ga trener menja ne pokazuje aroganciju i nezahvalnost. Malo je ovakvih fudbalera koji imaju karakter kao Ivanić. Hvang, Olayinka, Glazer, Ivanić su tip igrača kakav bi poželeo svaki trener, timova koji su u rangu sa Zvezdom. Dok timovi koji kupuju igrače od 25 M imaju svoju filozofiju i ne možemo se sa njima upoređivati. Mići će ove godine zamena biti Luka Ilić i verovatno nadolazeći ultra talenatovani Maksimović. Šljivić(18 g) takođe bi mogao da se pozicionira, ali će njega verovatno prodati tokom zime kao Mijatovića ili Nedeljkovića.
M

Mnr1

pre 2 meseca

Naravno da se ne raspravlja, ponuda nema a njegova cena na tm je fiktivna
н

нс бој

pre 2 meseca

Сваке године све слабији,сходно својим годинама,нема он где из цз.
1

12345m12345

pre 2 meseca

zato ti igras bese gde?
I

Ibbubu

pre 2 meseca

Malo ti je nick gej..al ok..tako voliš...
G

Gost RS

pre 2 meseca

Kad pogledam ko je autor teksta ovo smatram upravo najavom Mirkovog odlaska iz Zvezde. Novinar sa zadatkom, tu je da opipa puls navijača svaki put kad neko treba da ode na doboš. Biće za 15 dana, stigla ponuda koja se ne odbija.
I

Istina jedna

pre 2 meseca

Niko ne pljuje svoje igrace kao navijaci zvezde... navijaci zvezde su sramota crvene zvezde
R

Razbibriga ne tera bijes

pre 2 meseca

Gospode Bože,koliko komentara punih zlobe i gnjeva!Šta vam je čovjek skrivio?Mogu razumjeti da Grobari podbadaju,najljući su rivali ali malo je takvih na ovoj vijesti.Koga to boljeg od Ivanića možemo da dovedemo?Takvi koštaju preko dvadeset miliona.
a

auuuu

pre 2 meseca

kakvi botovsko grobarski komentari protiv Ivanica bljuc
v

v1ad

pre 2 meseca

"prava šestica, odnosno nadograđena verzija Branka Jovičića?" Gde nadjoste njega? Ima vec 5 godina ako ne i vise kako je otisao, odigrao jednu dobru polusezonu pa se povredio. Klubom u medjuvremenu prodefilovalo tuce igraca daleko boljih od njega.
Л

Лулк

pre 2 meseca

Зна ли се шта о оном Еналију из Пољске, потписује ли? И ко је мета за другог шпица, јер Цветковић очигледно не долази.
S

SilverSurfer

pre 2 meseca

Naravno da se neće raspravljati jer za njega ne postoji nijedna ponuda. Udarna pesnica ostaje igrač čije dobre partije se mogu prebrojati na prstima obe ruke. Ako danas bilo koji fudbaler ostane pet godina u nekom domaćem klubu to znači samo jedno: da nigde sem tu ne može da igra.
m

mrss

pre 2 meseca

tisina botino
m

mrss

pre 2 meseca

ne lupetaj bre vise jadnice
G

GABI GO

pre 2 meseca

STA OCES DA KAZES SA TIM.DE BRUJNE LEVADOVSKI PRIMERA RADI SU GODINAM I SVOJIM TIMOVIMA.OK LEVA JE BIO U BAJERNU VISW OD PET SAD BARSA .TO STO NEKO DUGO U NELOM TIMU NEMORA DA KE LOS .STO BI ISO AKO SE TU NAJBOLJE OSECA.
G

GABI GO

pre 2 meseca

STA OCES DA KAZES SA TIM.DE BRUJNE LEVADOVSKI PRIMERA RADI SU GODINAM I SVOJIM TIMOVIMA.OK LEVA JE BIO U BAJERNU VISW OD PET SAD BARSA .TO STO NEKO DUGO U NELOM TIMU NEMORA DA KE LOS .STO BI ISO AKO SE TU NAJBOLJE OSECA.
H

Hvvuxrr

pre 2 meseca

Kako vam je Arhandjel?
B

BELGIJA 73

pre 2 meseca

Jel lomi stolove I dalje kad mu gubi voljeni PARTIZAN?
z

zaks

pre 2 meseca

Srećno mu bilo.Današnji fudbal traži brzinu i igru u dva smjera što Kraso nema.Znanje i tehniku ima ali...
K

Kaze

pre 2 meseca

Šteta što su M. Ivanić i Adam Marušić izabrali svojevremeno CG, Marušić nam je poslednjih 4-5 godina trebao ko ozeblom sunce, Ivanić je atipičan igrač s neverovatnim fudbalskim IQ-om.
M

Mb87La

pre 2 meseca

O ponudama kojih nema. Platu i uslove kao u Zvezdi nigde ne moze da dobije. Putanje da li sve ide njemu.
4

4r234324324

pre 2 meseca

Koje ponude kad ih ni nema!?!?!?!?!
I

Ibuvuvy

pre 2 meseca

Sta ce mu ponude? Zavio vas u crno..Ne crno belo..U crno
I

Iza Gola

pre 2 meseca

kakav Branko Jovicic i slicni odavno smo prevazisli takve igrace dobro finansijski prosli??? placali ga godinu dana plus lova za sam potpis tendenciozno ispitivanje reakcije javnosti
O

Ojo

pre 2 meseca

Treba ga prodati pod Hitno,pod uslovom da ga neko hoće.
S

Saturn

pre 2 meseca

SRAM TE BILO ! Decko je ubedljivo najbolji igrac lige i pravi razliku ogromnu
E

Eseks

pre 2 meseca

Prodajte vi Saldanju,niko vam ne brani.Nase igrace ostavite na miru da vas i dalje deru.
S

Saturn

pre 2 meseca

Koliko Volim Ivanica , nas najbolji igrac , igrac od kojeg krece i zavrsava se sve , tih , miran i nenametljiv a toliko toga radi na terenu , uvek gospodske izjave , nema skandala , nema kukanja , nema simuliranja , svadje sa sudijama , cuti radi i gleda svoju posla a daje najvise...To Vam je decko pravi zvezdas koji delima pokazuje kakav igrac treba da bude za Crvenu Zvezdu... Ne Gobelje , Stojkovici , Savici , Pesici , svaka cast na zvezdastvu al ne pokazuje se tako zvezdastvo.. Deco ugledajte se na Gospodina Mirka Ivanica nas najveci igrac poslednjih 20 godina
J

Jbuvuvy

pre 2 meseca

Nadam se i budući kapiten!
A

Aebre

pre 2 meseca

Sve je ok receno ali decko jednostavno nije zvezdas.Odrastao je okruzen partizanovcima,bukvalno svi drugari,kum,brat su grobari pa je tako i on sam bio.Mada je sve to nebitno sada momak je za primer i zna fudbala.
N

NR

pre 2 meseca

Atomski mrav