(©Reuters)
(©Reuters)

Može prodaja, a može i trampa: Juventus bi sa Romom da napravi razmenu, Kostić za El Šaravija

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.07.24. | 16:59

Tijago Mora vidi italijansko krilo kao savršenu dopunu Kenanu Jildizu

Masimilijano Alegri je otišao, više ne šefuje u Juventusu, ali status Filipa Kostića nije se promenio nabolje. Nekada nezamenljiv – barem one prve sezone – a danas neko ko će torinskom klubu poslužiti za manevar. Određena je cena, iznosi 10.000.000 evra, taman toliko da se povrati deo uloženog novca, mada postoji i druga mogućnost.

Žele u Juventusu da namaknu novac, ali nemaju ništa protiv ni da se trampe. Glava za glavu, da ne rasipaju novac i oslobode se plate srpskog reprezentativca. Ali, samo pod jednim uslovom, tačnije razmena važi samo za jednog igrača – Stefana El Šaravija.

Izabrane vesti

Velika želja Tijaga Mote je Faraon, piše Gazeta delo Sport. A, kako je na početku mandata, kako su mu date odrešeneruke, Juventus je spreman sve da učini.

Dakle, planiraju u Juventusu da na sto pred rukovodstvo Rome stave konkretan predlog: mi vama Filipa Kostića, vi nama Stefana El Šaravija. Hoće li proći zamisao torinskog kluba, zavisi ponajviše od Rimljana. Jer, Bjankoneri svakako nameravaju da ovoga leta okončaju saradnju sa Filipom Kostićem. Pitanje je samo na koji način…

Tijago Mota vidi italijansko krilo kao savršenu dopunu Kenanu Jildizu i navodno je Juventus započeo pčitav proces. Prvi izbor za trampu je Filip Kostić, no ukoliko u Rimu baš i ne budu zadovoljni onime što im se nudu, spremni su u Juventusu da se upuste u razgovore oko toga koji bi to igrač bio po ukusu Danijelea de Rosija, pa da u trampu bude uključen neko drugi.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024JuventusRomaFilip KostićStefan El Šaravi

Obaveštavaj me

Juventus
Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara