Može li Vlahović do minuta u konkurenciji Čolita i Boatenga?

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.08.19. | 13:56

“Može i do prvog tima”, uverava menadžer Darko Ristić

Federiko Kjeza nije baš klasična devetka, nije to ni Siril Tero, kome je pride već 36 godina, pa je on tu više za svaki slučaj. Ostaju dakle Đovani Simeone i Kevin Princ Boateng, mada nije baš najjasnije gde će njega koristiti Vinčenco Montela. Pardon, tu je i Dušan Vlahović, koji je već bio viđen na kaljenju u nekom slabijem klubu, ali je na pripremama Fjorentine nagovestio da bi mogao da ostane da se bori za svoje mesto pod suncem. Protiv Monce, dva gola i asistencija za Kup preokret (3:1) i hvalospeve u Firenci. I sve to iako je meč počeo sa klupe i šansu dobio tek pre kraj.

Navijači Viole počeli su da se pitaju, da li bi sledeće sezone na “Artemio Frankiju” mogli da gledaju mladi trozubac u sastavu Kjeza, Simeone, Vlahović? Čolito Simeone ipak može i na krilu, pa je teoretski izvodljivo. Ali može li Vlahović da garantuje golove Fjorentini?
Dušan je jedan od najtalentovanijih napadača na svetu i siguran sam da će već sledeće sezone pokazati pun potencijal. Već je počeo uostalom”, kaže za lokalni Fiorentina.it Vlahovićev menadžer Darko Ristić.

Izabrane vesti

Ne obazire se ni na najave da bi Viola u finišu prelaznog roka mogla da dovede iskusnijeg špica da bude sigurna.
Svaka konkurencija je dobra, ali lično mislim da je Dušan spreman da bude prvi napadač”.

Ništa dakle od priča da će negde na kaljenje?
Jesu ga tražili mnogo klubovi, ali njegova želja je uvek bila da ostane i dokaže se u Firenci. Razgovarao sam sa sportskim direktorom Danijeleom Pradeom i trenerom Vinčencom Montelom i obojica su mi potvrdii da Dušana veoma cene. Tako da – ostaje u Violi”, decidiran je Ristić.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara