Možda ovo nešto nagoveštava? Za stolom Višća, Bardi i Lazar Romanić

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.07.24. | 19:04

Posledica dobrog izdanja bivšeg Zvezdinog deteta protiv Trabzona

Zatresao je Železničar iz Pančeva tržište u Srbiji ulaznim transferima nekadašnjeg veziste Crvene zvezde Sekua Sanogoa, kao i poznatog grčkog internacionalca Kirjakosa Papadopulosa.

Toliko poznatog da je svojevremeno, tamo negde 2013. godine, pominjan kao potencijalni zamenik Džejmija Karagera u Liverpulu. Moguće je da će klub iz Južnog Banata dovesti još jednog igrača ozbiljnog rejtinga.

Izabrane vesti

Sve sa ciljem kako se ne bi ponovila prošla godina kada je opstanak izboren tek u plej-aut utakmicama. Elem, zbog toga je i angažovan Marko Savić.

Železničar je na pripremama odigrao korektan meč protiv Trabzona, i pored poraza od 1:3. Moglo je sve da ode na drugu stranu, pošto je nekadašnji omladinac Crvene zvezde Lazar Romanić postigao gol, uz to i dva puta pogodio okvir gola nekadašnjeg Zvezdinog rivala u Ligi Evrope. Dovoljno da skupa turska ekipa bude iznenađena partijom momka rođenog 1998. godine.

Dobio je priznanje Romanić odmah posle meča, kada je dobio poziv da se za stolom pridruži poznatom bosanskom internacionalcu Edinu Višći kao i Makedoncu Enisu Bardiju. Sa njima je bio i bivši golman OFK Beograda i Partizana Bojan Šaranov.

Možda nagoveštaj da će u budućnosti Trabzon gledati ka Pančevu i Lazaru Romaniću.


tagovi

Lazar RomanićBojan Šaranov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara