Komentari na vest

Možda Liga konferencije nije tako loša opcija

D

Dragan 1985

pre 27 dana

Koja liga Konferencija. TSC je Sramota srpskog fudbala. Nijedan nas klub nije za LK osim Crvene Zvezde. Nas fudbal je takav da bi trebali imati samo Crvenu Zvezdu i to u LK, jer Zvezda je zadnji put kada je igrala LE bila zadnja.
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre 26 dana

Realno gledano, ni jedan jedini klub sa Balkana nije dorastao Ligi sampiona. Bez obzira iz koje je zemlje. Realnost je da su Zvezda, Olimpijakos i Dinamo iz Zagreba najjaci, ali nisu za Ligu sampiona, vec za Ligu Evrope (tu bi mogao da spada i Partizan, ali pod uslovom da napravi drasticne izmene, ali i par turskih ekipa). Ostali klubivi su za Ligu konferencija. Mozda bi TSC bio vreca koju bi svi tukli, ali kakve takve sanse ima. U dva jaca takmicenja cak ni sansi nema.
V

Vanecious

pre 27 dana

Liga uefe je prejako takmicenje za nase klubove,tu se ni zvezda ne bi dobro provela..a pogotovo ovaj ovakav Makabi..Liga konferencije je nasa realnost pa pogledajte samo reprezentaciju,kvalifikacije za LS i za LE..vidi se iz aviona gde smo.

RICE

pre 27 dana

Не да није лоша, него је премија за све наше клубове осим Звезде и партизана!
O

Oprosti brale

pre 27 dana

Ali za Partizan je to liga sampiona.
v

v1ad

pre 27 dana

Njima puna kapa Liga Konferencija.
V

Vanecious

pre 27 dana

Bogami i vama a i vasoj braci blizancima isto
B

Bez neke

pre 27 dana

velike filozofije nismo mi za nigde. Ali važno je da se troši.
p

preveliki uspeh?

pre 27 dana

Već godinama samo Zvezda donosi bodove nacionalnom koeficijentu, nadam se da će sada TSC biti u prilici da malo pomogne. Ispada da su svi klubovi postali žrtve Zvezdinog prevelikog uspeha u Evropi, kada je pogurala celo domaće prvenstvo i dovela u priliku sve naše klubove da igraju kvalifikacije za LŠ, iako nemaju para/igrača za nešto tako. Ej, pa odakle nama 5 klubova za igranje Evrope?
V

Vanecious

pre 27 dana

Molim??? Sta to donosi zvezda? Vi sponinjete neke bodove iz 2019 covece od toga se ne zivi vise.Mogao si da vidis pre koji dan
n

napred naši

pre 27 dana

Želim im sreću i nadam se da će lepo igrati u LK, osvojiti koji bod, uzeti malo para i doprineti našem koeficijentu, koji već godinama samo Zvezda "dopunjava". Crnci ga odvedoše u minus, valjda će nam TSC malo pomoći da odemo u plus :-)
D

Darko11193

pre 27 dana

Da su krenuli od trećeg kola ispali bi lagano i u kvalifikacijama za l konferencija, kao i FK Rio zvezda tinto i svi nasi u Evropi sve su unistili zbog FK Rio zvezde tinto a oni se najviše raspadaju sa 100 m evra budzetom ispadaju od glimta sa 15 m evra, ispali od omonie, Haife u LS ih izbacio jang bojs koga je partizan izbacivao bruka i sramota drzavu i sve i svakog u njoj rasprodati i unistiti zbog FK Rio zvezde tinto ultra copa i ljubitelja litijuma sa severa
N

Nebitan10

pre 27 dana

Skolski ajde ne preteruj, i LK je prevelik zalogaj.
K

Komentator

pre 27 dana

Da se ne lažemo - u LK će biti i jačih protivnika od Makabija
?

??

pre 27 dana

Prosle godine su bili za lk, a ove nisu ni za to. Nece ovaj trener skoro dobiti otkaz, msm da ce mu uprava pruziti priliku do kraja sezone. Ne izgledaju mi kao neko ko brzo otpusta trenera. To ce ih kostati lose sezone
d

d.g.

pre 27 dana

Za ovakav Tsc i lk je prevelik zalogaj.
B

Betoven7685

pre 27 dana

Sa Klafom nemaju šansi.
L

LFCC

pre 27 dana

Sa ovim trenerom i Prva liga Srbije je preveliki zalogaj. Morali su Lalata da dovedu!
L

Lik

pre 27 dana

Bitno je da pobede u revanšu 1-0 makar, zbog bodova za Srbiju i sebe. Svakako je LK bolje takmičenje za nivo TSC-a. Jedino mi nije jasno da ne dovedu 3 ozbiljna pojačanja iako znaju da će sigurno igrati u grupi. Vojvodina da je imala dobrog špica, bila bi na korak do grupe LK. Uz to, jako je bitno imati dobar pristup meču i karakter tima. Pogledajte Borac iz Banja Luke. Jedva ispali od PAOK, sinoć ostavili srce na terenu i obradovali sve nas. Njihovo najzvučnije ime je Srećković koji je u Novom Pazaru i Spartaku bio suv prosek. Dakle, sa dobrom hemijom, fizičkom spremom i jakom voljom, svašta može da se uradi.
С

Сале2323

pre 27 dana

Аматери... То им је што су играли Европу још ове сезоне и од следеће никад више хвала Богу. Сви што их подржавате, сад сте видели који су то аматери и демагози. Искористили блато српског фудбала да узму коју кинту од Европе, а мислили без улагања ће исту играти како желе. Е па не иде то тако, не иде! За пар сезона, ако Бог да, да се врате у ниже рангове где и припадају! Сеоски тим је за сеоску лигу, а не Европу!
Z

Zvlat BG

pre 27 dana

Nevezano za bilo koji klub! Srpski fudbal je DNO! U svim segmentima! Još gore od toga je što ne postoji nikakva želja za bilo kakvim promenama! Sa ovim ljudima koji su uništili sve čega su se dotakli, mi nema šta da tražimo bilo gde! Ako misle ovako da nastave, bez bilo kakvih promena, onda je bolje da se ugasi! Manja je šteta!
?

??

pre 27 dana

Oni nemaju zelju za stepenik vise. Svako ko igra kvalifikacije prica "igramo evropu", ne kapiraju da igranje evrope znaci ulazak u grupnu fazu. Prosle, pretprosle sezone ovi iz tsca i cuke kad su igrali grupnu fazu pricaju "mi smo to zasluzili", a ne bi je igrali za 100 godina da nisu imali zagarantovano ucesce. Mazu oci nekim navijacima (klincima) sa dobrim pozicijama na tabeli u ovoj nasoj raspaloj ligi, gde ce svako ko ulozi u transfere 100k biti medju prvih 5. Evo vec za par kola ce se zaboraviti partizanov debakl i svi porazi u kvalifikacijama, tscov debakl, blamiranje radnickog protiv mornara, ispadanje vose od maribora, zvezdinih 20% poseda protiv bodea i krece lozenje na banana ligu. Merilo jacine nasih klubova je evropa, a tamo smo vreca za udaranje. Kad to razume svako ko prati nas fudbal tad ce mozda da krene na bolje. Sve dok ima ovih lozana kako radnicki kida jer je dobio tekstilac, kako je vojvodina sve jaca jer proda i dovede po kojeg igraca, kako zvezda prsti jer dovodi igrace od 5m (za osvajanje nase lige), partizan doveo stanojevica i zadrzao saljdanju (zamisli) nema nama pomoci u evropskim utakmicama
l

lzzzr

pre 27 dana

Ili mozda ni 1 srpski klub ne moze pobediti van Srbije?! Da nemaju sigurnu Evropu videli je ne bi, pitanje je i za zvezdu, mada videcemo na Marakani, mozda je stvarno onaj stadion kriv.
2

24.232

pre 27 dana

Dosli do onoga sto su hteli... zagarantovana Evropa. A drugima pustili da se loze na 2. mesto i kvalifikacije za LS, a na kraju ce biti jedini koji su ikada ispali iz svih kvalifikacija za jedno leto