Motivacija - da, opterećenje Evropom - ne

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.12.20. | 17:14

Emanuel Vinjato o Mihajloviću i ambicijama Bolonje u nastavku sezone

Gotovo da ne prođe nedelja o kojoj se govori o Siniši Mihajloviću kao velikom primeru, ne samo borca za život, već kao motivatoru koji je u stanju da podigne svaku ekipu koju vodi i svakog pojedinca sa kojim radi.

To potvrđuju u reči mlade zvezde Bolonje Emanuela Vinjata, koji je sa samo 20 godina dobio važnu ulogu u timu. Mihajlovićev tim se posle 10 odigranih kola nalazi na 10. mestu sa 12 osvojenih bodova.

Izabrane vesti

Vinjato kaže da je njegov odnos sa trenerom sasvim običan, ali da ceo tim motiviše Mihajlovićeva želja da uspesima i pobedama.

"To je sasvim normalan odnos, onakav kakav treba da bude između igrača i trenera. On mi objašnjava stvari, čini da shvatim gde grešim. Pogodila me je njegova želja za pobdom. Želja koja motiviše sve", rekao je Vinjato.

Evropski snovi nisu nerealni u ovom trenutku, ali ne opterećuju svlačionocu Rosoblua.

"Moramo dati sve od sebe da bismo ostvarili ciljeve. Ne razmišljamo o Evropi, moramo samo dati osvojimo što više bodova. Ne volim da igram bez navijača, javnost vam daje dodatni podstrek, ali to zavisi od igrača", dodao je Vinjato.

Bolonja je u poslednjih pet kola poražena samo od Napolija i Intera, ali je pobeđivala one ekipe svog i nižeg ranga, a to su Kaljari, Krotone i Sampdorija, pa je ozbiljno popravila status na tabeli Serije A.



tagovi

Siniša Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara