Komentari na vest

Morata potvrdio: Prelazim u Milan

J

JVPS

pre oko 2 meseca

Nedorecen igrac. Pratio sam njegove nastupe u Juventusu. Ne moze se reci da mu nesto nedostaje, ali opet nema ni jednu osobinu gde je medju najboljima. Npr da je za nijansu brzi, imao bi makar duplo vise golova jer ne bi toliko cesto ulazio u ofsajde, ili da je bolji u igri glavom bio bi daleko veca opasnost u prekidima, itd... Sa druge strane je jako zahvalan igrac koji ne pravi probleme i bez ega. Treneri ga cene upravo zbog toga, jer cuti, trenira i slusa.
0

01

pre oko 2 meseca

svi mi koji bi voleli da upoznamo agente Morate i Supo Motinga samo da ih pitamo na koju foru ih uvaljuje hahahah
m

moni

pre oko 2 meseca

ajd videćemo, kl zna možda i bude dobar...možda ga krene...ni Žiru nigde nije davao mnogo golova, pa ga u Milanu krenulo...
0

090

pre oko 2 meseca

ziru je igracina za njega
J

Jsjskshskshsk

pre oko 2 meseca

Pratim Milan od 2001. godine. Do 2012. godine su bili strasni napadaci, a onda je Ibra otisao u PSG, a kao zamena dosao Pacini. Tad je sve krenulo nizbrdo. Ocekivao sam mnogo od Karlosa Bake, ali ni on se nije snasao. Morata je po meni jedan od najprecenjenijih napadaca na svetu. Ne pamtim sezonu da je dao vise od 15 golova. A covek igrao sve za najjace ekipe manje vise. Bolje da su doveli Dejvida iz Lila za malo vise para, ali dobro, sta je tu je.
T

TD

pre oko 2 meseca

Baka se nije snasao?! Prvi put vidim da je neko ko navija za Milan ovo napisao.
I

Igorgost

pre oko 2 meseca

Morata deluje da se na EP prošvercovao kroz taktiku trenera i kvalitet ostalih igrača, ali dobro, imaće sad veliku priliku u Milanu.
0

090

pre oko 2 meseca

koje pojacanje,odmah su ambicije jasne
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Napadač evropskog šampiona!!!!
B

Bastovan

pre oko 2 meseca

Ako im ostane i Jovic, ambicije su velike!! 🤣