Bono (©Reuters)
Bono (©Reuters)

Morao sam da odem iz Sevilje zbog mentalnog zdravlja

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.04.24. | 11:04

Priča golman Jasin Bono

Bio je Jasin Bono jedan od hitova Mundijala u Kataru zajedno sa reprezentacijom Maroka, sa kojom je stigao do polufinala mimo svih očekivanja.

Šest meseci kasnije iz Sevilje je otišao u Al Hilal i normalno je da su svi pomislili „rešio je da se naplati“. Pošto, niko iz Evrope ne ide u Saudijsku Arabiju da bi ostvario neke sportske ciljeve.

Izabrane vesti

Međutim, Jasin Bono ima potpuno drugu priču. U intervjuu za špansku „Marku“ je rekao da je otišao iz Sevilje da bi sačuvao svoje mentalno zdravlje!

„Nisam se osećao dobro. To nisam bio ja. Poslednje sezone u klubu imao sam porodične probleme. Probao sam da skupim svu svoju snagu i svo svoje iskustvo, ali nisam uspeo, jer zbog emocija nisam mogao da ostanem tamo. Bila mi je potrebna promena zbog mog mentalnog stanja“, pričao je Bono.

Reči su samo navirale iz usta marokanskog golmana.

„Ne možete da budete na nekom mestu, kada u sebi znate da tu ne pripadate. Nisam imao neki život u Sevilji mimo fudbala. Odradim trening, izvedem psa u šetnju, malo odspavam, a onda razmišljanje o treningu sledećeg dana“.

Iako je želeo da ode po svaku cenu, Bono nema loše emocije prema klubu Sevilji.

„Iz ljubavi prema klubu poštenije je da odem kada sam osećao da više ne mogu da dam sve od sebe. Sve što sam od Sevilje dobio je bilo neverovatno, biće mi u srcu zauvek. Jako je volim i imaće u meni brata zauvek“, poručio je Jasin Bono.

 


tagovi

Jasin BonoSeviljaAl Hilal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara