Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Monakova prečica do Evrope za najveću kvotu na svetu

Vreme čitanja: 3min | sre. 02.03.22. | 10:46

Pored Kneževa Mozzart nudi i najjače koeficijente na PSV i Hamburger

Mesec bogatog fudbalskog programa se zahuktava, a pred vama su ove srede tri kvote kakve nećete naći nigde na svetu.

Bukmejkeri Mozzarta su danas bili široke ruke na susretima Kupa Francuske, Kupa Holandije i Kupa Nemačke, gde se kriju najveći koeficijenti. Monako se bori za izlazak na evropsku pozornicu, a to može da uradi i preko Kupa gde ga očekuje polufinalni duel sa Nantom. PSV je veliki favorit na gostovanju Go Ahed Iglsima u borbi za finale Kupa Holandije, dok će Hamburger pokušati da iskoristi domaći teren i plasira se u polufinale DFB Pokala preko Karlsruea. Meč sa Folksparkstadiona možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com, a dovoljno je samo da se (besplatno) registrujete.

Izabrane vesti

Nant je samouvereno startovao u Kupu Francuske, gde je lako savladao Sošo, Vitre i Brest. Najteži ispit za Kanarince bio je četvrtfinalni meč protiv Bastije, koja je pružila ozbiljan otpor. Posle 26 kola tekuće sezone francuskog šampionata, žuto-zeleni su zabeležili 11 pobeda i šest remija, što im je donelo 39 bodova i sedmu poziciju na tabeli. Posle pobede nad PSŽ-om (3:1), današnji domaćini su remizirali sa Mecom (0:0). Monako ove sezone ne raduje navijače, ali je istovremeno snažno odigrao grupnu fazu Lige Evrope, što je donelo ulaznicu za osminu finala ovog turnira. Do sada su Kneževi bili uspešni u kampanji Kupa, na kojem su lako prošli prve faze, dok su u četvrtfinalu pobedili Amijen (2:0). U Ligi 1 Monako je ostvario 10 pobeda i osam nerešenih ishoda, i sa 38 bodova je deveti. U poslednjem meču Kneževi su izgubili od Remsa (1:2).

GO AHED IGLS - PSV (SREDA, 20.00), DVOJKA 1,40

Go Ahed Igls čeka paklen zadatak u pokušaju da se domogne finala Kupa Holandije. Ovaj klub je do sada prošao četiri kola takmičenja, eliminisavši Almere Siti, Rodu, Herenven i NEC, ali sada ima posla sa PSV-om. U Erediviziji domaćini su prošlog vikenda senzacionalno nadigrali Ajaks (2:1). PSV je predvidljivo jedan od tri najveća kluba u Holandiji. Po broju trofeja u Kupu (9) zaostaje za Fajenordom (13) i Ajaksom (20). Poslednji put Filipsovci su osvojili KVNB Beker 2012. U ovogodišnjem izdanju Kupa ovaj holandski gigant je odigrao sve mečeve u Ajndhovenu i pobedio Fortunu, Telstar i Bredu. U Erediviziji gosti su 27. februara savladali roterdamsku Spartu sa 2:1.

HAMBURGER - KARLSRUE (SREDA, 18.30), KEC 1,65

Hamburger ima prilično dobru sezonu i nalazi se na četvrtom mestu u Cvajti, sa četiri boda zaostatka za liderom. Tim ima najmanje poraza u aktuelnom šampionatu, samo tri, ali 11 nerešenih utakmica kvare sliku. Dinosaurusi su posle serije uspešnih utakmica izgubili najvažniji meč od Verdera iz Bremena rezultatom 2:3, a večeras se bore za plasman u polufinale Kupa Nemačke sa Karlsrueom. Gosti nisu tako uspešni i nalaze se tek u sredini tabele sa 33 boda. Rezultati Karlsruea na gostovanjima su depresivni, uspeo je da pobedi samo u tri navrata.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara