Roben ima ponudu iz Brazila

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.05.20. | 08:57

Holanđanin bi mogao da se vrati iz penzije

Bez obzira što je u penziji skoro godinu dana, Arjan Roben ima ponude da igra!

U junu prošle godine Holanđanin se oprostio od fudbala kada je završio saradnju sa Bajernom, a ovog leta bi mogao da se ponovo nađe na terenu i to u Brazilu.

Izabrane vesti

Predsednik Botafoga je otkrio brazilskim medijima da je kontaktirao Robena i poslao mu ponudu. Ako se zna da je ne tako davno za isti klub potpisao japanski veteran Keisuke Honda, onda je jasno da to nije prazna priča Rikarda Rotenburga.

Postoji rizik zbog toga što Roben nije igrao skoro godinu dana, ali razgovarali smo o njegovom dolasku u Botafogo, poslao sam mu ponudu, on mi je odgovorio. Vrlo je srećan zbog našeg interesovanja“, rekao je Rotenburg.

Šanse da se Roben nađe u Brazilu, ipak, nisu tako velike.

Pored toga što Arjan nije dugo igrao, ima i mnogo bolje ponude od naše. Na drugom mestu može da zaradi četiri puta više nego kod nas“, dodao je Rotenburg.

Izgleda da je ideja predsednika crno-belih da u klub dovede što više zvučnih imena, bez obzira na njihove godine i formu. Tako je pokušao da angažuje i Jaju Turea i Džona Obija Mikela, ali bez uspeha.

S druge strane, postoje igrači koji su spremni da dođu u Botafogo. U pitanju su braća Rafael i Fabio da Silva, nekadašnji fudbaleri Mančester junajteda, koji su trenutno u Francuskoj. Jedan je u Lionu, drugi u Nantu, ali su obojica, navodno, raspoloženi da pređu u Botafogo, jer je to klub za koji navijaju od malih nogu. I obojici ugovori ističu za godinu dana.

Foto: Reuters


tagovi

BotafogoArjan Roben

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara