Terzić: Rekli smo igračima da se prvenstvo nastavlja 16. maja

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.04.20. | 08:18

„Prvenstvo će sigurno biti nastavljeno“, tvrde iz Partizana

Crvena zvezda se priprema za nastavak fudbalske sezone! Iako je jeku pandemija virusa korona u Srbiji i mere Vlade su sve oštrije, na Marakani veruju da će se za mesec i po dana ponovo zaigrati fudbal.

Generalni direktor srpskog prvaka Zvezdan Terzić je rekao za Kurir da je čak igračima saopšteno da će 16. maja liga biti nastavljena i da budu spremni.
U stalnom smo kontaktu sa ljudima iz UEFA i na osnovu njihovih informacija i predviđanja sa Svetskom zdravstvenom organizacijom, postoji stanovište da bi nacionalna fudbalska prvenstva mogla da budu nastavljena u drugoj polovini maja. Da li će se to obistiniti, zavisi od ishoda pandemije virusa korona. U Crvenoj zvezdi se tako i ponašamo“, rekao je Terzić za Kurir.

Izabrane vesti

On ima u glavi i datum kada bi lopta mogla da se ponovo zakotrlja.
Preneli smo našim igračima da očekujemo da se prvenstvo nastavi 16. maja. Zato oni treniraju svakodnevno u kućnim uslovima po programu trenera Dejana Stankovića, da što spremnije dočekaju nastavak prvenstva. Svesni smo da neće biti mnogo vremena za grupne treninge“, istakao je Zvezdan Terzić.

Na drugoj strani Topčiderskog brda nemaju informaciju kada bi Superliga mogla ponovo da krene.
Samo da ova pandemija stane, a posle toga ćemo da pričamo o nastavku prvenstva. Biće vremena za fudbal i on će se sigurno igrati“, rekao je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana.

Za njega nema dileme da će se prvenstvo nastaviti.
Da li će se igrati u aprilu, maju ili junu, to niko u ovom trenutku ne zna, ali siguran sam da će prvenstvo biti završeno. Takvu informaciju imam, a kada će početi, to zavisi od toga kada će pandemija da stane“, dodao je Vazura.

Foto: Starsport©


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara