Komentari na vest

Mogu li učenici da nadmudre učitelja i čiji je motiv jači

M

Miror

pre 28 dana

Imam neki osecaj da ce TSC da dozivi tezak poraz, daj boze da gresim, ali rekao sam da ce svi nasi klubovi da izgube ove nedelje, jer nam je liga preslaba.
D

Dragan 1985

pre 28 dana

Makabi je bio kreiran kao nosioc u 4 kolu kvalifikacija za LS, a ispao je od FCSB samo zato sto nije mogao kuci pred svojim navijacima zbog rata da igra fudbal, a bio je favorit protiv Rumuna. I to je dovelo Yang Bojs do pozicije nosioca, i olaksalo Zvezdi zreb.
d

denikv

pre 28 dana

nemaTsc sta da trazi protiv Makabija. Dva do tri gola u mrezi topolcana je realnost
G

Gorostas

pre 28 dana

Lazetić faljijev pulen
A

Axiom

pre 28 dana

Opet RTS ne prenosi TSC? Srbijo, da te je sramota imalo?
V

Vanecious

pre 28 dana

Dinamo kijev i bode glimt su bukvalno namagrcili i izvozali nasa dva najveca kluba koja mi finansiramo a vi se uhvatili da pljujete po radnickom,tsc-u itd..Kakav smo narod vise i ne zasluzujemo
i

ime gosta

pre 28 dana

Prvo, nemoj u isti kos da stavljas poraz Zvezde od Bodoa kojeg ce verovatno proci na Marakani, i debakl Partizana u Poljskoj protiv Dinama. Drugo, TSC niko ne vredja, ali cinjenica da su mnogo losiji od kad je Lazetic otisao, a dosao Klafuric i ne vidim da je to neka uvreda. A Radnicki KG treba vredjati, mozda za kaznu i izbaciti iz lige jer su ispali od amaterskog kluba iz amaterske lige.
Z

Zmagole

pre 28 dana

Prolazi ih tsc a laza prevariola dobija otkaz i vraca se da sa laptop trenerom leontijevicem izbaci jos neki klub iz superlige
B

Bar Kohba

pre 28 dana

Ove sezone TSC dosta lose igra. Imam osecaj da ce ovo biti rutinska pobeda Izraelaca od mozda 2:0. Na sve to Lazetic zna ekipu i slabosti, a i Makabi je spremnija ekipa.
g

gost1234

pre 28 dana

ne mogu jer nijedna ekipa iz Srbije vec 2 godine ne moze nikog u Evropi da izbaci