Komentari na vest

Modrić pretekao Puškaša, ali za apsolutni rekord moraće da produži ugovor

1902

pre 16 dana

Luka Modric je najbolji fudbaler sa Balkana a i sire. Necu da kazem da je bolji od Zidana ali to je ta klasa fudbalera. Secam se kao jucer kad je dosao u Real. Teska mu je sezona bila i mnogi su ga otpisali ali eto Luka je postao legenda Reala i jedan od najboljih fudbalera svih vremena. On i Ramos su osvojili La Decimu. Njegovo izvodjenje kornera i Ramosova glava :) BRAVO LUKA!
G

Gost1234

pre 16 dana

Zaista ne mirisem nase susjede, ali ovaj covek je sve ono zbog cega smo kao deca zavoleli fudbal!!! Autsajder, ratna izbeglica, fizicki krhak, ali srce veliko i junacko, a talenat jos veci!!!!!!!!!!!!Njegov fudbal je cista poezija pokreta, i kad se povuce ta igra ce drasticno osiromasiti!!!!! Dobar, najbolji, Luka Modric. Majstor………….:.::
L

Licemer

pre 16 dana

Da se Real nije tako sramno ponašao prema svojim legendama poput Jera, Raula, Kasiljasa, oni bi bili rekorderi. Medjutim, to svakako ne menja činjenicu da je Modrić igračina.
G

Gost gostic

pre 15 dana

Od stare slave se ne zivi... a oni su bili istroseni kada im nisu produzeni ugovori, ne bi mogli da igraju i samo bi kvarili svlacionicu.
L

Liga sampinjona

pre 16 dana

Bravo Luka !👏
Б

Блејк Шилб

pre 16 dana

Не можете да не волите Модрића,невероватно приземна особа,барабар игра са млађима,а има 38 година.Колико поштовање има у Реалу тек не треба трошити речи,синоћ улази одмах капитенска трака (и да је остао Крос у игри дао би му је),одмах изводи прекиде,долази до свог казненог по лопту да је пренесе,невероватно.Надам се да ће у реваншу играти више
g

gostić

pre 16 dana

Puškaš je imao pet dana MANJE, A ne Više od Modrića... Moji matematičari
Б

Бошко Ђуровски

pre 16 dana

нисам знао да је Пушкаш жив...у сваком случају поздрав за њега из Мадере од мене Карасија и Златка Крмпотића