Mnogo je gore nego što se pretpostavljalo: Kejn mora na operaciju, ne igra do aprila

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.01.20. | 18:37

Pevci se oglasili zvaničnim putem...

Mnogo je lošije nego što se pretpostavljalo u prvi mah. Kada se Hari Kejn u 75. minutu meča protiv Sautemptona uhvatio za zadnju ložu i napustio igru, prve prognoze bile su da će van terena provesti šest nedelja, međutim dodatni pregledi pokazali su da najbolji igrač Totenhema mora na operaciju. Dijagnoza - ozbiljna povreda butnog mišića leve noge. 

Kako je večeras objavljeno na zvaničnom sajtu Pevaca Kejna će se narednih dana naći u operacionoj sali, a ako sve prođe kako se očekuje, oporavak će potrajati do aprila. Dakle, tek u finišu sezone može se očekivati da napadač Totenhema ponovo bude u punoj formi.

Izabrane vesti

Nije potrebno posebno trošiti reči i objašnjavati koliki će ovo hendikep biti za četu Žozea Murinja, koja je u krizi rezultata. Samo jedna pobeda u poslednjih pet utakmica dovela je do toga da Totenhem za četvrtim mestom (i Ligom šampiona) već zaostaje šest bodova, a sledi mu serija teških utakmica protiv Liverpula, Čelsija, Mančester Sitija, Mančester Junajteda, Vulverhemptona... Ne ovim redom, naravno, ali sve to čeka Pevce u naredna dva meseca. 

Murinjo na Kejna neće moći da računa ni u dvomeču osmine finala Lige šampiona protiv RB Lajpciga.  

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara