"igraće se Evropa u Lučanima"
"igraće se Evropa u Lučanima"

Mladost se šminka za Evropu - stigli Nenad Marinković i Bizmark Apija

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.06.17. | 13:46

Čekaju se i Husnidin Gafurov i Ivan Marković...

igraće se Evropa u LučanimaIstorijski uspeh je ostvaren osvajanjem četvrtog mesta i plasmanom u Ligu Evrope, ali u Lučanime ne žele sebi da dozvole da se uspavaju na uspesima. Ko zna kad će Mladost opet dobiti priliku da igra Evropu? Otud radna atmosfera na Gradskom stadionu. Šef struke Nenad Milovanović dobio je prva pojačanja za narednu sezonu.

Ugovore su potpisali Bizmark Apija, napadač koji je stigao iz Bačke, te Nenad Marinković, nekadašnji fudbaler Partizana koji je proleće proveo u Voždovcu. Prema informacijama MOZZART Sporta, u narednim danima "autograme" bi u Lučanima trebalo da ostave i Javorov Husnidin Gafurov, te Ivan Marković, koji stiže iz Novog Pazara.
"Veoma sam srećan što potpisujem ugovor sa klubom kao što je Mladost. Imaju odličan tim i znam da imaju velike ambicije u vezi sa nastupom u evropskom takmičenju. Imao sam ponude i iz u drugih klubova, ali sam odučio da potpišem za Mladost iz Lučana, jer to je veoma organizovan i uređen klub, gde mladi igrači dobijaju priliku da se dokažu", zadovoljan je Apija.

Izabrane vesti

Sa druge strane, bilo je i odlazaka. Ugovori su istekli Nebojši Gavriću, Bojanu Čečariću, Marku Simiću, Radošu Protiću, te Radomiru Milosavljeviću, koji je posle osam godina u Mladosti napustio srpski fudbal i potpisao za švajcarski Lugano.

Sa većinom ostalih prvotimaca uprava kluba je uspela da produži ugovore, pa bi Lučanci barem u prvim evropskim izazovima trebalo da računaju i na najveća imena poput Milana Bojovića, Saše Jovanovića, Obiore Odite...

Naravno, nije nemoguće da iz kluba ode još neko. Pod uslovom da stigne zadovoljavajuća ponuda i za klub i za igrača. Do sada je najviše interesovanja bilo za Miloša Šataru, Sinišu Saničanina, naravno Jovanovića...

Prva dva kola kvalifikacija za Ligu Evrope Mladost bi mogla da igra u Lučanima. Šteta bi bila propustiti tu priliku. Znaju to i u klubu, pa se upinju da oforme tim koji bi sugrađane učinio ponosnim.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Husnidin GafurovIvan MarkovićMladost LučaniNenad MarinkovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara