(©Starsport)
(©Starsport)

Mladost preživela, Sivić otišao: Lučanci traže novog trenera

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.06.23. | 09:21

Rastanak i pored uspešne misije

Pun pogodak napravila je lučanska Mladost angažovanjem Tomislava Sivića u finišu prvenstva, jer je taj spoj rezultirao ostankom plavo-belih u Mozzart Bet Superligi Srbije.

Sivić je vodio Mladost na sedam utakmica, upisao pet pobeda i to je bilo dovoljno za direktan ostanak u eliti. Ali, nije bilo dovoljno da se saradnja dve strane protegne i na sledeću sezonu.

Izabrane vesti

Mladost i Sivić su se juče rastali, Lučanci kreću u potragu za novim trenerom.

„Imali smo sastanak Upravnog odbora i žao mi je što to moram da kažem, zaključili smo da ne možemo da prihvatimo uslove koje nam je postavio Tomislav Sivić za nastavak saradnje“, rekao je Nenad Milovanović, alfa i omega Mladosti, za Žurnal.

Ne krije nekadašnji trener Lučanaca da mu je krivo zbog rastanka.

Sivić je najbolji trener koji je ikada radio u Lučanima i srce me boli što se rastajemo. Ali, ja ne mogu da obećam ono što nisam siguran da mogu da ispunim, jednostavno, nisam takav čovek. Sivić je stručnjak kojeg sam i ranije pokušavao da angažujem, ovog proleća kockice su nam se složile, izborili smo i opstanak i ne mogu danas da obećam nešto što možda neću moći da ispunim i da rizikujem da za nekoliko meseci kažem: „Nemam para, izvini“, objasnio je Milovanović.

Mladost je sezonu počela sa Dragišom Žunićem na mestu prvog trenera, potom je kratko na klupi Lučanaca bio Milorad Kosanović, da bi Tomislav Sivić završio sezonu sa plavo-belima.


tagovi

Tomislav SivićMladost LučaniNenad MilovanovićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara