Komentari na vest

Mladost iza leđa Zvezdi! Medeni mesec sa Lalatovićem nastavljen i protiv Kragujevčana

k

kragujevčanin

pre 3 dana

Neke gluposti čitam, sve komentari vezani za Zvezdu,Partizankreno, muka mi je , jer je ovde važno gde se naš,kragujevački Radnički nalazi. Dakle, pred ponorom, a u prilog toj tvrdnji, da ne bi neke lokalpatriote tu "ljuabv" prema Radničkom iskazivali uvedama ,iznosim: lane, u ovo vreme imali smo tri poda iz šest utakmica(pa je došao Dudić) i u to vreme veoma jake protivnike počev od Novog Pazara (koji je igrao furiozno) do Čukaričkog...Sada,posle sedam utakmica, imamo 7 bodova,a sve protivnici sa kojima bi trebalo da budemo egal(osim Zvezde). I šta sada. Ako uprava Radničkog pod hitno nešto ne preduzme, siguran sam da ćemo se boriti za opstanak, u najboljem slučaju za baraž. A znate li zašto: jer je upravi, stručnom štabu, ušla voda u uši,kao , ušli u Evropu,prodali Aleksića za 3,5 miliopna evra , maltene postali smo vodeći srpski klub(uz pomoć botova koji nemilosrdno iz suisedne nam države hvale šefa struičnogštaba i "navijaju" za Radnički).Dakle, Peroviću Slavko , vremena nema, Lalatović reče na press konferenciji u Lučanima:"verujem da će Radnički ući u plej of"! Čeovek realno reče,ali uprava Radbničkog je to videla kao normalnu stvar.Zato smo ovde gde smo. Prst na čelo: MENJAJTE NEŠTO.
T

Televizor

pre 3 dana

Sve ovo podseca na silne zatvorene tekme Radnickog iz Nisa dok je bio Lalatovic trener, imao je tada Nis sve, od klubova koji su mu davali do sudija koje su jos vise davali. Lalatovic kada god da izadje iz luge dobije otkaz, od BiH lige do Arapske lige.
L

Lfcc

pre 3 dana

A Vojvodina i TSC dovode amatercine od trenera
M

Murinjo

pre 3 dana

Šta bi?
O

O Boze

pre 3 dana

Prdizan veci favorit protiv Ofke od TSC protiv Tekstilca i ostalih!😳 ali zasto????
D

Darko1193

pre 3 dana

Ovi se zeznuli nije lalat trener FK Rio zvezde tinto pa mu sviraju po 3 penala na utakmici, ovo samo u Srbiji ima da trener ima sudije gde god ode tu sudije pomažu al naravno vodjinu ljubimicu mora da pusta. A možda i laki Lu pomesao pa kad ga je video odma ga asociralo na ljubitelje litijuma sever i kreni da svira zvezdanejsterce kao lud
@

@Darko1193

pre 3 dana

Ok, ako ima sudije znaci da je los trener, a ako je los trener zasto bi MORAO da pusta Zvezdu? Ubice vas mrznja moji grobarcici…
T

Televizor

pre 3 dana

U Srbiji se sve zna, od zonske do prve lige, od toga ko ulazi do toga ko igra Evropu. Zato je i prosek ni 1000 na tribinama.
P

PDK

pre 4 dana

Lalat masakrirao Fedjicu...
G

Gde si ti

pre 4 dana

Na jugu ili na zapadu JNA nema te 29 godina goriostase jel cekas jugoslaviju
N

NekulturanHasan

pre 4 dana

Vala ovaj Hasan isto neko prase
L

Lucanci

pre 4 dana

Sto ste pobegli djavoli ???
F

FedjolinicinaDjeća

pre 4 dana

Šolak da unese 100 meleona u Radnički i sve mu oprašta Vučko.
U

UranijumBojsi

pre 4 dana

Idemo Mladost Lučani do lige konferencija
N

Nenad1246

pre 4 dana

Flora lajk dis.
F

FedjaNeOlreciWe

pre 4 dana

Feđolinica doveo u Radnicki jedno pet cepanica iz Bosne. Onaj Tomislav Rvat se istripivao da je igrač. Feđolinica uskoro odlazi.
m

marsicanac3

pre 4 dana

Protiv Mornara nije valjao teren, protiv Zvezde sudija, sad izgleda opet sudija? Hocemo li cuti jednom od Fedje Dudica da preuzima odgovornost? Kad pobedjuje on je najbolji, a kad gubi krivi su spoljni faktori. Nece da moze Fedja, pobedjuje te grupa staraca koja ne moze da trci duze od pola sata.
@

@marsicanac3

pre 3 dana

idealan trener za Partizan
Ц

ЦЂ-Маршић

pre 3 dana

Ајде ако си стварно из Маршића да се нађемо код А бандере
R

Renditesla

pre 4 dana

Gle al su nervozni navijaci KG, popadali tiketi jurila se dobra dvojka u Lucanima. I ovako nemaju leba da jedu, plus padaju tikete joj Lalate sto im to radis
K

Kalabasas

pre 4 dana

Ekipa sa tumbasovicem i ostalim ljudima od 40 godina gazi....to je SLS....gde su ti talenti,napucani stranci,i sl. Lalat sa veteranima i par klinaca gazi
T

Televizor

pre 3 dana

Ne gazi Lalat vec organizacija koja stoji iza njega, kao sto je gazio sa Radnickim iz Nisa.
G

Guča25

pre 4 dana

Bravo bravo Lalate, vodi nas do titule
D

Drveni djavoli sarajevo

pre 4 dana

Kakav cas navijanja je odrzala grupa lokalnih navijaca Lucana, antisrpskoj grupi iz Kragujevca. Jos se zale sto deca skupljaci lopti ne vracaju lopte, a oni isto to svima radili na Cika Daci. Kad su igrali s Proleterom za opstanak u ligi lopti nije bilo po 3 minuta. Neko pamti, ali uskoro se ovaj provincijski klub ponovo gasi zivi bili pa videli
C

CoaKG

pre 4 dana

A ti si merodavan da kazes sta je antisrpski a sta nije?
O

Olivetti

pre 4 dana

Ko si ti drveni, za koga ti navijaš? Ko si ti da procenjujes koji je klub antisrpski? Niti je Radnicki antisrpski klub, niti je KG provincija. Dobro pamtim, mnogi navijači Radnickog pa i ja bili smo učesnici ratova,neki su i dali zivot za Srbiju, ima nekoliko murala po gradu,uradjenih u njihovu cast. Moj školski drug Goran Milovanović,tada perspektivni golman Radničkog, poginuo braneci svoju zemlju na Kosovu. I ti ces balavac, da pričaš nekom da smo antisrbi. Imate tu mantru da ste vi stub srpstva i da ste samo vi u pravu. Verovatno ti je najveci Srbin i patriota Duh koji lebdi sa jedne strane Topciderskog brda
D

Drveni djavoli sarajevo

pre 4 dana

@olivetti Nisam ja rekao da je Radnicki antisrpski klub. Rekao sam da je navijacka grupa tog kluba antisrpska jer je pala pod uticaj trenera mrzitelja. Nece da skandiraju Kosovo-Srbija sa Delijama, ali bi skandirali sa Sarajlijama.
S

SuroviDjavo

pre 4 dana

Momak Kosovo Srbija se ne skandira sa onima koji su to isto prodali za litijum sa njohovim vodjom. Cisto informativno
O

Olivetti

pre 3 dana

Znači, ko ne skandira to što traže navijaci Zvezde, odmah je antisrpski nastrojen ? Najjaci su mi ovi tastatura navijači koji drže neki kantar u ruci, pa premeravaju ko je koliki srbin. Kažeš da sa Zvezdom ne bi, ali sa navijačima Sarajeva bi skandirali. Idiotsko razmisljanje, moram da priznam.
1

12345ss

pre 3 dana

oliveti : vi ste go*na. džaba vas Šolak plaća. ako sve bude kako treba dogodine ste druga liga
d

deki maky

pre 4 dana

Talični Lalat-zaslužio je-svakako među našim najboljim trenerima...
S

Streptomicin

pre 4 dana

Kriv je Terza, hehehe.
П

Пера Ждера

pre 4 dana

Оба пенала су срамна. Изненадне лопте, нигде намере.
N

News

pre 4 dana

Koje namere? Nije ovo odbojka. Mogao je sudija bukvalno da svira penal posle svakog kornera.
f

fk severna koreja prazna mara

pre 4 dana

svrbi prazna mara, gde su vam gosti na rodjendanu , nema ni nasih neimara sa sipke za megafonom, otisli na merdare sigurno da brane srbe
S

Streptomicin

pre 4 dana

Bice puno u cetvrtak. Onda cete da se cesete i gde vas ne svrbi. U narednih par kola se resava prvenstvo, hehehe
T

Televizor

pre 3 dana

@Streptomicin Bice puno u cetvrtak, ali mozda, jos 24000 karata je u prodaji, prosle sezone Zvezda nije imala pune tribine u Evropi. Da nema turista iz Crne Gore, Bosne, Makedonije i ostatka Srbije, Zvezdu ne bi gledalo ni 10000 u Evropi.
M

Milence Pilence

pre 4 dana

Jel i na ovoj utakmici pravdu delio i sudio Paule Ilić?!? 🤷‍♂️🤔Pitam zbog dosuđenih penala???
Š

Šapke 04

pre 4 dana

Dosudio je Pavle veceras jedan penal, protiv Napretka... dosta od njega
Š

Šapke 04

pre 3 dana

Sigurno nije bio penal? Jel da? 😂
D

Delijebazel

pre 4 dana

Ovo iz 2 u 1 je vracanje dugova za play off kada je mladost ustupila bodove radnickom za evropu
?

??

pre 4 dana

Ajde ne lupetaj molim te. Najbolje da uvek pobedjuju jedni te isti kako vi ne bi pricali 3 za 3 i ostalo
Š

Šapke 04

pre 4 dana

Odavno nisam video gluplje izgubljenu utakmicu. Treba se potruditi za ovo...
D

Delijesever33

pre 4 dana

Dok ne smenite fedju dudica koji mnogo brblja sta ne treba, ovako ima da vam se sudi pa vi vidite sta cete
N

Nenad B.

pre 4 dana

Pa zar im nije rekao Mrkela šta ih čeka jer su se zaboga odvažili da uđu u fajt sa nedodirljivom miljenicom, šta nije jasno?
G

Grga Cvarak

pre 4 dana

Druze, ocigledno je da si previse neinteligentan da stvarno razumijes sta zapravo pises/govoris, jer da razumijes, znam da nebi ovo napisao sto posto. Ti ovde, druze, bukvalno pises da se namjerno sudi protiv Dudica i Radnickog, a da neko sad napise kako Zvezda namjesta utakmice, ti bi momentalno na to odgovorio kako je to laz. Eto, to je znaci tvoj nivo inteligencije. Istovremeno bi i da se hvalis sa vasom demonstracijom sile i da tvrdis kako u Srbiji nema namjestanja i kako su vam sve titule regularne. Iskren savjet – bolje ti je da nista ne pises. Ovako sramotis i sebe i klub za koji navijas.
j

joooj

pre 4 dana

Sta je tebi, zasto raspaljujes vatru? Ja sam zvezdas, pa me zabole i za Fedju i za ostalo. Ovakvim nepazljivim pisanjima dovodis do jos vece netrpeljivosti i jos neki topovski udar za nase igrace. Da li razmisljas malo?
K

Kendisport

pre 4 dana

Lala odrzao fudbalski cas laznom treneru. Nadam se da ce da podnese ostavku jer za te pare koje prima se trazi mnogo vise. Ovako moze da nas vodi i lokalni trener u plejautu.
L

Ljubine livade

pre 4 dana

@Kendisport... koji čas, ne lupaj majke ti. Mladost do ujutro ne bi dala gol da nije bilo ovih idiotskih penala.
K

Kendisport

pre 4 dana

Ma ne fedja je najjaci trener na planeti nema veze sto je u zoni ispadanja sa ludackom platom koju ima
L

Ljubine livade

pre 4 dana

@Kendisport.... ti si čoveče opterecen Fedjom. Na svaku vest o Radničkom ti ga pljuješ. Nisi normalan, majke mi
K

Kendisport

pre 4 dana

@ljubinelivade Ajde sad ozbiljno i bez zezanja, da li tebe kao navijaca Radnickig zadovoljavaju trenutna igra, rezultati i tabela? Da li znas koliku platu primaju ovaj trener tvog kluba i pomocnici? To su pare drzavne, nase pare jer Radnicki nije privatni klub. Da ima gazdu koji placa tacno bi me bolelo uvo, nek bude trener Limeni. Ne zelim da se ogroman novac iz budzeta grada i novac gradjana daje liku koji nista ne zna. Ove rezultate sad sa ovom ekipom bi imao i osam puta jeftiniji trener, plus ne bi klub zavadio sa Zvezdom.
L

Ljubine livade

pre 4 dana

@Kendisport.... prvo, ti imas ozbiljnu krizu identiteta. Ne znas da li navijaš za Zvezdu ili za Radnički. Gore napišeš "ovako moze da nas vodi i lokalni trener", umesto Fedje, pa kažeš, Fedja nas posvadjao sa Zvezdom. Raniji tvoji komentari, izuzeno navijački za Zvezdu(to mi je ok)u odnosu na Radnički. Znači šizofrena cepanja, čas si jedno, čas si drugo. Dalje,u zemlji Srbiji, gde se lopatama baca novac u rupe bez dna zvane Zvezda i Partizan ti brineš o plati Fedje Dudića?! Da li si svestan, da recimo Milojević, trener Zvezde,verovatno ima ugovor veci nego pola tima Radnickog zajedno? Ne kazem da ne zaslužuje, kažem kako stoje stvari.
k

kendisport

pre 3 dana

@ljubinelivade Samo sto je Milojevic doneo Zvezdi titulu nakon Bahara, i izbacio Bode Glimt i ulaskom u ligu sampiona doneo mnogo vise para nego sto Zvezda trosi na njegovu platu. Dudic je ispao od Mornara, njegova plata je samo veliko opterecenje, jer ne donosi ama bas nista za uzvrat.
T

Tegusigalpa

pre 4 dana

Jel Zvezda ono obecala u saopstenju da ce Radnicki ispasti iz lige? Boga mi Terza se ne sali. Zvezdas sam ali mi se povraca. Ovakve stvari ni Partizan nije radio u vreme svojih najvecih lopovluka. I usput gde je sudija Srdjan Jovanovic? Covek ne sudi uopste a nas najbolji sudija. Jel sudio covek jednu utakmicu od pocetka sezone? Sudi covek prosle godine LS a sad ga nema nigde. Zamerio se Terzi i sad mu je karijera gotova prakticno. Uzas! Kakva kaljuga je srpski fudbal. Svaki covek sa malo casti se stidi svega ovoga.
@

@Tegu

pre 4 dana

Pročitaj vest o tom našem najboljem sudiji koja je izašla skoro i sve će ti biti jasno
P

Pedja108

pre 4 dana

Radnicki ako ispadne nije zbog Zvezde, vec zbog svoje nesposobnosti. To je ekipa koja uspela da ispadne od Mornara iz Bara, koji nije nikad nekog eliminisao dok na njih nije naleteo. Sto se tice Srdjana Jovanovica, on je pao na fizickom testu UEFA. Sad je jos i Zvezda kriva sto on ne sudi LS. Mora prvo kondiciju da ima. A i kad god je sudio, bilo je kontroverznih odluka.
r

rrrr

pre 4 dana

Pored tebe zvezdaša nama grobari i ne trebaju.Pa ti i kafe kuvaricu u Zvezdi mrzis
m

ma da bre

pre 3 dana

ti si Zvezdas… Placeni botu grobarski
z

zemunski kej

pre 4 dana

Kragujevac kaznjen sa dva penala zbog petardi protiv institucije. Igraju lep,napadacki fudbal ,jedni od retkih ali sta su im penala svirali,iskljucenja?
h

hahahha

pre 4 dana

Vi ljudi niste dobri u glavama. Ozbiljno. U svemu neke teorije zagovora, kako li izgledate i zivite u realnom zivotu?
G

Goxxx902

pre 4 dana

Druze jel ti stvarno verujes u to sto si nalupetao? Ako verujes, onda imas ozbiljan problem.Kaznjen Radnicki zbog petardi protiv Zvezde?!?!? Jbt, kao da pricas o Barsi a ne o provincijskom klubu koji je igrao protiv kluba istog ranga i ovaj put izgubio. Bolje razmisljaj kako da tvoj nesrecni klub dobaci do 5 mesta ove sezone, pusti teorije zavere...
Р

РФК 1923

pre 4 dana

Не постоји већа сељана од лучана и овог судије Лукића...
D

DSKG1989

pre 4 dana

Tek ce da boli samo polako
L

Lucanac32

pre 4 dana

Barem ne ubacujemo bombe i petarde u protivnicke loze. Kod nas se svaki gost lepo oseca, ako se ponasa kao gost kulturno. Vi dosli da provocirate na nasoj tribini i onda vam kriv djavo.
Đ

Đavoli iz Sijetla

pre 4 dana

Podrška za tim Radničkog, Feđu i Đavole!!!! Nema veze, idemo da pobedimo IMT! 🎶 I kada gubiš i kada gaziš sve... 🎶🎵🎶
S

Sabahudinov

pre 4 dana

Izgleda da se Partizan uključuje u borbu za opstanak!
C

CoaKG

pre 4 dana

Ovde igrali Mladost I Radnicki a vi komentarisete Zvezdu I Partizan,patologija.
K

Komentator

pre 4 dana

Šta kaže Feđa, jel mu Zvezda i sada kriva ?
d

d. g.

pre 4 dana

A kada je to izjavio? Znam samo da će Radnički stradati jer se nikom ne sklanja.
F

Fakat

pre 4 dana

Lalata za selektora ! :)))
s

sjsjkqo

pre 4 dana

Kaze ‘nastavio Lalatovic da terorise bivse klubove’…Pa naravno kad je trenirao 90% klubova iz superlige pa su mu svi ‘bivsi’ 😁
Г

Гос'

pre 4 dana

Јел су били једанаестераци ставено ил:)?
Z

Zvezda 91

pre 4 dana

Lalat najjaci trener Srbije 😀
T

Televizor

pre 3 dana

Dovoljno reci o srpskom fudbalu.
B

Bogi85

pre 4 dana

Najbednija liga na svetu, potpisujem! Kakvo je ovo sudjenje veceras, aj penal jedan je bio jedan ne. Ali rvacki zahvati s ledja nad Risticem dva puta zaredom bez zutog kartona, da covek stane i cudu da se cudi. Mada je ovo sad sve dirigovano odozgo protiv Radnickog, znamo svi i na ciji pritisak...
P

Pedja108

pre 4 dana

Najbedniji ste vi. I kad ste gubili od Mornara iz Bara, mora da je Zvezda bila kriva. Provincijski klub koji baca topovske udare na igrace, rukovodioce kluba, sramota je kakvu ste malu kaznu dobili. Da je Novi Pazar uradio to sto ste vi, oni sledecih 3 godine ne bi igrali pred publikom. A voleo bih da ispadnete, jer igrate nikako, uvek su vam drugi krivi, a vi ne.
D

DSKG1989

pre 4 dana

Napisite jos neko saopstenje protiv evropskog sampiona. Tek cemo da vas krademo, ovo je bilo nista! Sledeci je IMT, drz’te se dobro znate da su to nasa braca
R

RKG

pre 4 dana

Cega se pametan stidi, budala se ponosi!
D

Di Zeo

pre 4 dana

Svi su vasa braca al to se vraca to se placa.Lagano samo.Uskoro krecu filmovi za odrasle na Rts od 18:45 i 21:00 glavna uloga je rezervisana za Severinu
z

zvezdasss

pre 4 dana

Stidim se tvojih nepromisljenih komentara. Smiri loptu covece, samo provociras nekog lika sa malim IQ da ponovo baci topovski udar na naseg igraca. Da li imas malo mozga?
l

laalaattt

pre 4 dana

ludddd neuracunljiv ali ume da digne ove raspad ekipe i da igraju fusbal....ali nije za zvezdu itd...
o

orovac

pre 4 dana

Dajte malo pravde za Feđu Dudića!