Komentari na vest

Mitrović: Omiljeni gol u dresu Srbije mi je protiv Hrvatske, mnogo sam ponosan zbog rekorda

N

Neznanje

pre preko 2 godine

Kaže neko samo dao slabijim ekipama. Pa evo dao je golove protiv; Francuske, Hrvatske, Austrije, Ukrajine, Portugala, Švajcarske, Rusije itd. Solidno za Smedervca.
M

Mop

pre preko 2 godine

Neka igra Jović stalno. Rezerva Despotović. Mislim što da igra Mitrović kad daje samo protiv slabih.
R

Radamelo

pre preko 2 godine

Svaka cast na svemu i na rekordu al jedna izjava njegova posle obaranja rekorda mi je bila bezvezna... covek ladno rekao da bi voleo da niko ne obori njegov rekord, svaka cast na iskrenosti ako to misli al bas je jadna izjava... postavi ti bato taj rekord sto veci da bude al nek nam da bog jos golgetera pa nek se ruse rekordi...
G

Gost55

pre preko 2 godine

Jedina utakmica koju sam gledao u životu a da smo na njoj dva puta svi mi kući skočili maltene do plafona je bila ova utakmica. Prvi put kada je Mitar dao gol i drugi put kada je Šimunić uleteo u Sulejmanija. Znači nikada nisam tako skakao i bio na takvoj emocionalnoj klackalici prvi put skakali svi od radosti drugi put od besa. Nikada pre toga i posle toga nismo se kuci toliko radovali nekom golu i bili toliko besni zbog nekog poteza protivnika. Kuci nas je desetoro. I gledali smo velike i vazne utakmice i Zvezdino finale iako smo svi Grobari ali to je bio dogadjaj i to je za postovanje i Saletovu trojku za titulu i njegovu trojku protiv hrvata i zlato 2002 i Partizan proriv Njukasla potom Anderlehta i Mijatovu precku 1998 na SP i utakmicu protiv Španije sa EP 2000 4-3 kakva luda utakmica i protiv Hrvata u Zagrebu 2-2 i razna velika finala SP i EP i LŠ i mnoge derbije i Kecmanovu trojku i kažem vam nikada više nismo skakali nego na ovoj utakmici protiv Hrvata. Rešetaj Mitre Bog ti zdravlja dao!
n

niszvezda

pre preko 2 godine

E jbg, onda se verovatno nisi rodio da gledaš onu prethodnu u kvalifikacijama za Euro 2000... 4 meseca posle bombardovanja, a utakmica direktno odlučuje plasman...pun Maksimir Hrvata...celo poluvreme sa igračem manje... Kralj koji brani utakmicu života...
G

Gost55

pre preko 2 godine

@niszvezda procitaj dobro sta sam napisao. Vidis li da sam spomenuo i tu utakmicu. Vidis li da spominjem fudbalske i kosarkaske utakmice jos od 1990 godine. Ja imam 55 godina.
d

dbkbi

pre preko 2 godine

Ja sam skakao kad je Mandzo onako hladno plasirao....
Z

Zoran 91

pre preko 2 godine

Mitar se nadavao golova i obara rekorde a Srbija mi da prismrdi nekom jakom takmičenju eto koliko su vredni tih 43 gola. To vam je isto kad novinari porede Halandovih 15 golova i Rikardovih 15 golova. Oba imaju po 15 stim što je petnaest dati u BL deset put teže nego u LL Ligi. Ali jbg golovi su golovi.
M

Mikura1

pre preko 2 godine

Pa nije to do Mitra da li ce reprezentacija da ode na neko takmicenje? Ekipa je skup pojedinaca i ne zavisi sve od jednog coveka, nego do komplet igraca, strucnog staba i fudbalskog saveza. Posto nismo nikakav rezultat u fudbalu napravili u 21. veku, po tebi su svi golovi nevazni u posledne skoro pa 22 godine? Mitrovic, Milosevic, Zigic, Kezman, Tadic, Stankovic, Pantelic..sve su ovo igraci koji su dali minimum 10 golova a koji su igrali na pozicijama sredine terena ili pak napada. Znaci svi minimum 10 golova za 21 godinu imaju, tj jedino prva trojica imaju 20 i vise. Nasa reprezentacija sama po sebi ne pravi uspehe, pa tako i klupski fudbal, porediti Rikarda, Kataija, Halanda i Lewandowskog i izvoditi ovakve zakljucke moze samo mentalno ogranicena osoba, izvini burazeru ali zaista je tako.
@

@Mikura

pre preko 2 godine

Jeste do Mitra. Da bi on dao gol cela ekipa mora da radi za njega, ali bukvalno. Nemamo tranziciju, ne ume da se izvuče, odigra dupli, preseli se na krilo, itd...itd... Čovek ozbiljno hendikepira protiv ozbiljnih ekipa. Zato rešeta Luksemburg i Reding, ali je protiv ozbiljnih klubova i reprezentacija truba.
M

Mikura1

pre preko 2 godine

Burazeru, Mitrovic ne igra napadaca koji je kao Ronaldo ili Messi pa da moze bude SS, CF, TM, itd. Igra konkretno samo Target Man odnosno Centre Forward i njegova zaduzenja i rola u ekipi nisu iste kao kod Mesija ili Ronalda. Mitrovica mozes da poredis sa njemu slicnim igracima po poziciji i nameni u ekipi kao sto su: Drogba, Zigic, Ibrahimovic, Giroud, itd. Ja se nesto ne secam da su i oni momci izletali po krilima, centarsute pravili, ili bezali nazad igrali duple pasove jer su jedna specificna pozicija a to je TARGET MAN - CENTRE FORWARD! Brkac loncice burazeru, daj malo ozbiljnije, ima dece koja ovo citaju, kriminal sta pises covece!!
@

@Mikura

pre preko 2 godine

Znam šta igra. Fudbal iz prošlog veka. Ajde, ljubi te brat daj mi ime još jednog sidraša tipa Toni/Birhof/Mitrović u današnjem fudbalu. Ne možeš. Nema ih. Misliš da je to nehotice? Najurili ga iz Njukasla radi Ajozea Pereza i Dvajta Jorka. Pametnom dosta. Ali ok. Guraj ti Yugića nizbrdo i pričaj mi kako najnoviji Porše nema taj kvalitet.
M

Mikura1

pre preko 2 godine

Fudbal iz proslog veka a svi aktivni fudbaleri koji igraju na njegovoj poziciji i koji imaju istu rolu u ekipi Target Man - sipaju golove! Dovoljan je podatak da je dao za reprezentaciju 43 gola - da je fudbal iz proslog veka, ne bi dao ni 10 golova, ali ovako zajedljivost izbija kontroli iz tebe. Kad budes dao 44 gola za reprezentaciju matori, javi se! I da, ne zaboravi igrati "moderan fudbal" malo da trcis po krilu, da se izvlacis, dupli pas, itd...ipak znas znanje, zato i izbija zloba iz tebe! ;)
P

PeraV

pre preko 2 godine

Zasto nema Motike u rep?maleni je chudo, strasan player-wing
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Čudo neviđeno, pa nam Bosanci danas uvališe 3 komada, a mogli su 7 ladno.

rty

pre preko 2 godine

Kralj nebitnih utakmica.
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

da, Švajcarska je bila nebitna, Portugal nebitna Vels 2 puta nebitna, Austrija nebitna

rty

pre preko 2 godine

Pa da naveo si sve bitne. Od 43 gola 23 gola su prijateljske Litvanija, Luksemburg i Arzebejdzan... Svaka njemu cast za borbenost ali realno druga liga...
M

Mikura1

pre preko 2 godine

A kao da drugi napadaci vrhunskih zemalja, pa cak i nasi na listi posle Mitra - kao da nisu davali golove slabijim reprezentacijama? Drugi i treci na listi a da su igrali u ovom 21. veku su Savo Milosevic i Nikola Zigic? Pogledaj malo kome su oni golove davali - nekoliko protiv top reprezentacija a ostalo boranija za njihovo vreme u kojem su igrali? (Savo do 2008 a Zigic do 2011 nastupao za reprezentaciju) Kome je sve Zinedin Zidane golove davao? Kome je Fernando Torret? Lewandovski? Pa ne igras svaki dan samo sa top reprezentacijama kad se ciklusi najvise sastoje od kvalifikacija za razlicita prvenstva. Nekad treba biti pametan i cutati burazeru..

rty

pre preko 2 godine

Ne mozes da poredis top napadace i Mitrovica kojem je max domet Championship. Msm porediti golove Save i Mitra nema smisla stvarno. Savo bio zlatna kopacka Evrope sa Reprezentacijom samo tu da se zaustavim kraj price nema dalje gasi svetlo druze. Bolje je stvarno nekada cutati tu si jedino u pravu.
M

Mikura1

pre preko 2 godine

Ne vidim kakve ovde veze imaju top napadaci odnosno kvalitet istih sa golovima za reprezentaciju? Tvoj argument za Mitrovica je bio da daje golove boranija reprezentacijama, a kad sam ti pobio argument, sad si krenuo ovo novo. Ti burazeru na terminu za 5 godina ne mozes 40 i kusur golova da das, a ako mislis da mozes bolje - obuj kopacke i ajde golove da odmah das Luksemburgu i Azerbejdzanu posto su boranija po tebi. Kad izbacis mrznju iz svog uma i glave, zivot ce ti biti lepsi. Izadji malo napolje, ugasi internet, udahni vazduh punim plucima .....i da, mani se sporta, nije to za tebe ocigledno, relevantan si kao Limeni cuveni trener kad ga pitaju za misljenje o reprezentaciji. Mislim da je sve receno ovde, prvo skoci pa reci hop, sportski pozdrav!

rty

pre preko 2 godine

Uff al si pobio argumente bez ijednog argumenta. Argument ti je da svi top igraci daju slabijima golove. Jeste ali koliko daju jakima a koliko Mitar. Nista nemam protiv decka daje on golove bori se ali ne moze da se poredi sa npr. Savom po reprezentacijama kojima je isti davao golove i na kojim takmicenjima im je davao. A to za izadji napolje, termini i ostale gluposti ako postignes 5% od onoga sto sam ja privatno bices presrecan covek. Mani se lupetanja i tu nekog argumentovanja bez argumenata po netu. hahaha pobio argumente ni jedan broj nije napisao. Stvarno izadji napolje, nauci nesto, radi nesto, zivi zivot pusti argumente o sportu o kom pojma nemas...
M

Mikura1

pre preko 2 godine

Pricas burazeru o brojkama nekim a samo si blatio Mitrovica bez ijednog argumenta? Evo da ti uprosti burazer sa jednim od najboljih strelaca za 21 veka. David Villa - Spanija. Dao je ukupno 59 golova za Spaniju, od toga 6 golova TOP reprezentacijama a 53 gola je dao BORANIJA reprezentacijama. A imamo i sad na umu tvoj drugi argument - Evropsko prvenstvo. Spanija je igrala svuda od EP do SP i osvajala trofeje gde je gore pomenuti Villa dao velicanstvena 59 gola, ali samo 6 TOP reprezentacijama koje su to smatrane za vreme njegove karijere. 2006 Francuska, 2006 Argentina, 2008 Italija, 2009 Engleska, 2010 Francuska, 2010 Portugal. Ovo su godine kada je igrao i postizao golove protiv najboljih. Ostalo su sve boranije iz kvalifikacija i raznih prvenstava, David Villa 59 golova, osvajac EP i SP sa Spanijom! Sportski pozdrav burazeru, vreme ti je da postignes jos nesto u zivotu - da budes obrazovaniji sto se sporta tice, a narocito fudbala!

VeljaCZV

pre preko 2 godine

Mitro's on fire !!!