Josip Iličić (©Reuters)
Josip Iličić (©Reuters)

Misterija iz Bergama: Šta se dešava sa Iličićem?

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.07.20. | 20:18

Zid ćutanja oko Slovenca

Igrao je strašno Josip Iličić dok nije buknula korona. Iskusni napadač Atalante je imao najbolju sezonu u dugoj karijeri.

Golovi koje je postizao, asistencije koje je pisao činile su da fudbalska planeta bruji o Slovencu koji je u 31. godini pronašao eliksir mladosti. A, Atalanta je „pevala“ na terenu kada joj je igrom dirigovao Iličić.

Izabrane vesti

U bilansu mu je stajalo: 21 gol i devet asistencija! A, Boginja predgrađa je preko Valensije ostvarila istorijski proboj u četvrtfinale Lige šampiona. Sve je bilo savršeno. I onda je izbila korona...

Kada se sezona nastavila, Iličić više nije bio isti igrač. Ni senka. Upisao je još pet nastupa, ali nijedan svih 90 minuta. Nije bilo ni gola, ni asistencije. Poslednji put je 11. jula bio na terenu, protiv Juventusa, izašao je s terena posle manje od sat vremena igre.

Šta se dešava? U prvi mah se sumnjalo da Slovenac ima problem s povredom. Pričalo se da mu je stradao zglob. Ali, kako je vreme odmicalo, postalo je sve jasnije da se oko Iličića napravio u Bergamu pravi zid ćutanja. A, sve je dobilo dodatno na značaju kada je trener Gasperini priznao da su male šanse da Josip bude u timu na završnici Lige šampiona u Lisabonu.

Gazeta delo Sport je otkrila: Josip Iličić uopšte nije trenutno u Italiji! Uz blagoslov kluba, slovenački reprezentativac se vratio u domovinu, da bude sa porodicom. I od terena ga nije odvojila povreda, već – privatni problemi. To je sve što je do sada „procurelo“ od informacija.

Šanse da Iličić bude u napadu Atalante u Lisabonu su gotovo nepostojeće. Dakle, ne samo što ne trenira, nego nije ni sa saigračima, timom. Jasno je onda da su neki ozbiljni problemi u pitanju.


tagovi

Josip IličićAtalantaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara