Mirno more na Terazijama, Matijašević tvrdi: Nismo pričali o smeni selektora

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.11.19. | 14:07

Tumbaković može mirno da spava

Malo je zadovoljnih, mnogo je zabrinutih zbog igara Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Doživljen je još jedan neuspeh, Orlovi nisu uspeli da pobede ni Ukrajinu, ni Portugaliju u četiri utakmice i zbog toga su završili kao treći u grupi.

Provejavale su informacije da u Fudbalskom savezu Srbije razmišljaju o promeni selektora za baraž Lige nacija, koji je ostao kao poslednja šansa Orlovima da odlete na prvenstvo Evrope, ali sportski direktor Vladimir Matijašević tvrdi da su to samo glasine.

Izabrane vesti

Po njegovim rečima, Ljubiša Tumbaković može mirno da spava i posao mu nije ugrožen.
Nismo pričali o promeni selektora. Ne vidim svrhu takvih tekstova koji se povremeno pojavljuju u medijima i koji nisu tačni. Ne donose dobro ni selektoru, ni savezu, ni igračima“, rekao je Matijašević za RTS.

Direktor reprezentacije predvodi delegaciju FSS-a na žrebu za grupe Evropskog prvenstva, koji će se održati danas u 18 časova u Bukureštu. Srbija će pratiti žreb kao potencijalni učesnik šampionata. Do njega je dele dve prepreke u Ligi nacija.

Ali, ako se plasira, zna se već sada da će igrati u grupi sa Engleskom, u Londonu i Glazgovu. Ostaje da vidimo ko će biti ostala dva učesnika grupe.
Dobro je biti ovde, ali moramo da budemo realni. Žreb posmatramo kroz prizmu onoga što nas očekuje u martu. Za nas je utakmica protiv Norveške daleko bitnija od toga protiv kojih ćemo selekcija eventualno igrati ako se plasiramo na EP“, istakao je Vladimir Matijašević.

Srbija i Norveška će u Oslu igrati 26. marta, a pet dana kasnije će se igrati finale baraža. Ako Orlovi pobede u Norveškoj, finale će igrati kao domaćini na Marakani.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara