Minimalci Metalca i Kabela, velika pobeda Smedereva

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.10.19. | 17:51

Oklopnici skočili u gornji deo tabele

Po jedan gol, ali po tri boda upisana u saldo. Metalac i Kabel su uspešno pregurali 13. kolo Prve lige Srbije, nastavivši trku za pozicije koje vode najesen u elitu.

Ekipa iz Gornjeg Milanovca je na papiru imala lak posao, jer je išla u Dobanovce, najslabijem timu u ligi, ali je ipak morala da se dobro preznoji da bi uzela ceo plen – 1:0.

Izabrane vesti

Taj jedan gol i to iz penala, koji je realizovao Katanić, doneo je Metalcu izlazak na prvo mesto na tabeli, makar dok Grafičar ne odigra svoj meč.

Pobedu na strani upisao je i Kabel. Takođe minimalac, ali je dobro došao da se povežu dva trijumfa, nakon poraza u Novom Pazaru. Novosađani su slavili u Pirotu, a Radnički je posle iznenadnog odlaska trenera Vidojevića, dobio i drugi udarac u dva dana – 1:0.

Jedini gol na meču postigao je Predrag Govedarica u 51. minutu.

Smederevo nastavlja sa sjajnim igrama. Upisao je danas šestu pobedu u sedam poslednjih kola! I bio je to još jedan trijumf gostiju, jer su Oklopnici do bodova došli u Žarkovu – 2:1.

Domaćima nije pomogao ni novi gol Aničića, najboljeg strelca ekipe, pošto je Mirkov iz penala u 60. minutu doneo trijumf plavo-belima za skok u gornji deo tabele.

SRBIJA 2 - 13. KOLO

Sreda
Budućnost Dobanovci – Metalac  0:1 (0:0)
/Katanić 64p/

Žarkovo – Smederevo  1:2 (1:1)
/Aničić 39 – Basrak 13, Mirkov 60p/

Radnički Pirot – Kabel  0:1 (0:0)
/Govedarica 52/

Zemun – Dinamo Vranje  0:0

Novi Pazar - Bačka  0:1 (0:0)
/Asani 90/

Kolubara - Sinđelić  2:1 (0:1)

23.10.
Grafičar - Radnički Kragujevac
Trajal - Zlatibor

*** kvote su podložne promenama


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara